Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през април ви очаква голяма промяна в личен план

Скъпи Деви, ако искате нещо да се промени през април и да го направите по положителен начин, трябва веднага да се захванете за работа. Благоприятният Марс до края на април и много благоприятният Юпитер до средата на май ще ви подадат значително стабилна ръка, независимо дали става въпрос за вашето семейство, асоциацията, от която сте част, или вашата работна среда.

Умът ви ще бъде ясен и пъргав, комуникацията успешна. Оптимизмът и решителността ви ще се отплатят. След като поставите правилната енергия на правилното място, може да очаквате добри успехи. Като подкрепящ закрилник в това голямо предизвикателство живот, ще имате Юпитер, който ще ви пази в сферите, свързани с работа, здраве, семейство.

През първата декада на април са налице нервност и психическа нестабилност, възможни са здравословни проблеми с кръвообращението, главоболие и мускулни крампи. През втората декада на месеца се разхождайте, тичайте, движете се, общувайте с позитивни хора, релаксирайте и разтоварвайте стреса и засилете максимално имунитета си.

Семейните ви отношения могат да останат на заден план. Трябва да положите усилия, така че партньорът ви да остане с впечатлението, че му давате максимума във всичко, а не винаги нещо да остава недовършено.

Почти през целия април вашият управител Меркурий, преминава ретроградно през VIII-я ви дом (интимност, еротика), където се случва и пълното слънчево затъмнение на 8 април, което подсказва, че е вероятно да настъпи голяма промяна в любовния ви живот. Например тайна или предателство в любовта може да излезе наяве, което да доведе до дисбаланс в живота на двойките.

От друга страна Марс, който транзитира през дома на партньорството, ви носи вдъхновение и енергия да подобрите отношенията си, но с уговорката, че е необходимо да проявите повече отговорност и постоянство и да положите нужните усилия.