Автор
Антония Михайлова

Венера е в Риби до 6 април: Ето какви промени в любовта ще настъпят за всички зодии

От 12 март до 6 април планетата на любовта, симпатията и привързаността преминава през знака Риби, който е отговорен за най-висшата проява на любов, която е идеал за всеки човек. Знакът Риби е свързан със сливането на душите, което не може да се изрази с думи. Такова преживяване може да се почувства и познае само чрез собствените усещания.

Венера в Риби традиционно се превежда като магията на любовта. В този период в сферата на взаимоотношенията може да се появи лека мистика. Например, насън може да обсъдите с партньора си важен проблем от действителността, което ще ви помогне впоследствие да намерите правилния път към неговото разрешение. Възможно е на сън да видите красиви образи на жени, сякаш от други светове, които също да ви дадат някои ценни съвети.

Венера в Риби - опозиция на Черната Луна в Дева

Основната енергия ще бъде опозицията на Венера и Лилит, което показва конфликт между две жени. От 12 март до 6 април ще се случат събития, когато нечия любов, привидно чиста и невинна, ще се сблъска с "мръсна" ситуация, която изглежда ке попречи на връзката.

Всъщност през този период можете да разберете всички тайни на половинката си, в това число и неговите тайни интимни връзки, да научите за някаква измама от негова страна в любовен план. Може да попаднете на кореспонденция, скрити снимки, някакво очевидно доказателство за изневяра.

Този факт се дължи до голяма степен на това, че Сатурн навлиза в Риби, което ни помага да сложим ред в чувствата си, да свалим розовите очила по отношение на любовта, да отворим очите си и да отсеем истината от лъжата.

Какви събития ще донесе Венера в сферата на любовта

На 16 март Венера в квадрат с Луна в Близнаци може да доведе до лек конфликт, провокиран от погрешно разпространена информация тип "развален телефон".

На 18 март Венера в тригон с Луна в Рак може да доведе до разговор с жена за семейните ценности, ще бъдат повдигнати важни емоционални разговори. В този ден връзката ви може да бъде повлияна от вашата или тази на партньора ви майка или сестра, или от приятел.

На 22 март Венера се свързва със Сатурн, което говори за ситуация, в която любовта (или жената) ще изисква отговорност. Например, много вероятно е да проведете сериозен разговор с половинката си относно чувствта си един към друга, степента на привързаност и кой на кого какво дължи в една връзка.

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват

Автор Евелин Попадийна

На 28 март Венера в опозиция с Лилит може да се провокира ситуация, която да доведе до намесата на трети човек в дадена връзка. През този ден е възможно да се засили чувството на съмнение към партньора, както и усещането за неувереност и пренебрежение от страна на околните.

На 3 април Венера в съвпад с Нептун може да ви донесе запознанство с човек, който силно ще ви впечатли и очарова. Като цяло в този ден е възможна някаква любовна мистика. Препоръчително е да се консултирате с психолог или таролог - ще научите повече за любовния си живот, отколкото сте предполагали.