Автор
Евелин Попадийна

Тенденциите в маникюра за лято 2024 г.

Напоследък виждаме как тенденциите в маникюра се менят всеки сезон. Това, което научихме е, че щом стане дума за летен маникюр всички търсим нещо забавно и свежо. Според маникюриста Ая Уолтън, тенденциите за това лято са много разнообразни и придават свежест на ноктите.

Метални нокти
Според Уолтън металните акценти – в нюанси на сребрист хром, розово злато и мед – над желеобразни голи нюанси, ще бъдат една от най-големите нови тенденции на лято 2024. „Тези ясни и често променящи се многоцветни нюанси придават блясък на популярните лилави и сини цветове“, казва тя.

View post on Instagram
 

Чисти и свежи кожички
Понякога най-елегантният вид на ноктите е този, който показва, че са здрави. Това лято минималистичният дизайн на ноктите и нюд лаковете ще са на мода, ако имате чисти и хидратирани кожички. Вземете си комплект за маникюр, който да ви помогне да поддържате кожичките си у дома, но оставете изрязването на кожичките на професионалистите, за да избегнете всякакви порязвания. Уверете, че ежедневно нанасяте масло за кожички и хидратиращ крем за ръце.

View post on Instagram
 

Руска форма на бадем
„Руската бадемова форма на ноктите е вариация на класическата бадемова форма, но с по-изразен, удължен и заострен връх“, казва Уолтън.

View post on Instagram
 

Пастелни цветове
„Това лято меките и деликатни пастели ще придобият популярност с бебешко розово, ментово зелено и меко лимонено, водещи в палитрата“, споделя специалистът. Той е свеж и забавен за лятото без интензивността на ярките и неонови цветове, които сме свикнали да виждаме през топлите месеци.

View post on Instagram
 

„Капещи“ френски връхчета
Френският маникюр никога няма да излезе от мода, но всяка година виждаме нови вариации, които да са модерни за съответния сезон. Тези „капещи“ френски връхчета в златен хром ще са най-големият хит на лято 2024.

View post on Instagram
 

Дизайн на ноктите с череша
Кичозното изкуство за нокти ще царува това лято, включително и  очарователните черешови нокти. Но не се колебайте да добавите още плодове или насекоми. Любителите на този тип маникюр имат абсолютното право да развихрят въображението си. 

View post on Instagram
 

Морски цветове за нокти
Тези цветове определено напомнят за плаж и море. „Също така набира популярност океанското синьо и зелено като аква, морска пяна и кобалтово синьо, особено в монохроматичен вид“, казва Уолтън.

View post on Instagram
 

Пухкаво изкуство за нокти
Уолтън прогнозира, че тенденцията за пухкави 3D нокти ще се разшири това лято, като например сладките сърца. За този тип маникюр е задължително да се обърнете към специалист, който може да ги направи с мек гел, който да запече а UV лампа, за да не мърдат.

Няма да повярвате: Ето защо червеният маникюр подлудява мъжете
ЗДРАВЕ
Автор Кристина Кирова

Няма да повярвате: Ето защо червеният маникюр подлудява мъжете

Автор Кристина Кирова