Автор
Ива Петрова

Не ѝ върви: Отново не одобряват Анита за снаха

Бившата половинка на Димитър Рачков – Анита, се сгоди наскоро за милионера Никълъс Стемпер. Блондинката сподели видео с романтичната изненада и предложението за брак.

На видеото се вижда как мъж и жена извеждат Анита в двор, а тя е със завързани очи. В двора я чака любимият ѝ, който държи огромен букет. На земята има листенца от рози, а отстрани – червени балони с формата на сърце. Двамата се прегръщат, а след това заедно пускат балоните във въздуха.

View post on Instagram
 

„Късметлийка съм да бъда твоя. Казах „да“, пише Анита под клипа.Двамата се познават от инвестиционните проекти, с които се занимават. След раздялата с Рачков на Анита ѝ се наложи да започне работа като брокер, но май вече е приключила с това си поприще, защото постоянно пътува с годеника си, пише Лупа.бг.

Ник Стемпер, който е шеф на огромна компания в сферата на здравеопазването, вече е променил статуса си във фейсбук на „сгоден“, а на профилната му снимка се вижда как държи ръката на Анита. Той е с 21 години по-голям от русото изкушение, на 45 е, милионер, роден в Делафилд – щата Уисконсин, и обича охолния начин на живот. Работи предимно в Истанбул и арабския свят.

Близки до Анита споделят, че тя не можела да се нахвали от отношението му към нея, буквално я носел на ръце и я засипвал със скъпи подаръци, за разлика от Рачков. Тя още не се е запознала със семейството на Ник, но се говори, че родителите на богаташа не одобрявали избора на наследника си.

Шоуменът Димитър Рачков бе първата сериозна връзка на Анита, но двамата се разделиха без скандали в началото на 2023 г.