Автор
Ива Петрова

Анита тъне в разкош: Отиде да живее в палат (Снимки)

Както ви съобщихме по-рано, бившата изгора на актьора Димитър Рачков - Анита, има нов мъж до себе си - това е американският бизнесмен Ник Стемпер, който определено знае как да прави любимата си щастлива.

Оказва се, че блондинката не си губи времето и вече се е преместила да живее заедно с бостънския милионер в Щатите. Там родната плеймейтка се шири в 3-етажната къща на Ник в покрайнините на Бостън. От снимките, които тя сподели на профила си в Инстаграм, ясно се вижда, че луксозното имение е обзаведено с много стил и естетика.

View post on Instagram
 

Имотът разполага с няколко спални, огромна всекидневна, работен офис, три бани и отделна киностая. Това, че няма голям двор, не било проблем за Анита, тъй като блондинката не си падала градинарка, пише Intrigi.bg.

24-годишната Анита и 46-годишният Ник са сгодени и вече планират сватба. Той ръководи една от водещите световни медицински компании и спокойно може да се каже, че е доста богат.

Бившата на Рачков Анита се оказа твърде скъпа дори за богатото си гадже (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Бившата на Рачков Анита се оказа твърде скъпа дори за богатото си гадже (ВИДЕО)

Автор Ева Григорова

Припомняме, че миналата година бившата на Рачков започна работа като брокер на луксозни недвижими имоти, но наскоро напусна, за да отиде да живее в Америка с новия си любим.

"Била съм много заблудена! С Ник разбрах какво е истинска любов и се чувствам оценена“, хвалела се Анита пред приятелки, пише още изданието.

View post on Instagram