Автор
Ева Григорова

Бившата на Рачков Анита се оказа твърде скъпа дори за богатото си гадже (ВИДЕО)

Анита Димитрова стана известна покрай връзката си с комика и водещ Димитър Рачков. Тя качи забавно видео в Instagram, след като прекара няколко дни в Барселона. Блондинката бе в компанията на новия мъж, който замени комика. Според самата Анита Никълъс Стемпер, шеф на голяма и модерна компания за здравеопазване, е милионер от американския град Бостън. 

View post on Instagram
 

След като обиколиха хитови заведения, дойде време двойката да каже "довиждане" на каталунската столица. На излизане от хотела, милионерът метна на рамо Анита и обяви, че я връща в София, защото е твърде скъпа за него. Какво ще прави красавицата в българската столица не става ясно, приближени се чудят дали тя ще продължи да се занимава с брокерство. 

Преди месеци тя се изфука с нова работа като продавачка на скъпи къщи, но явно преосмисли решението си и се отдаде на пътешествия в компанията на Никълъс. 

View post on Instagram
 

Анита не работеше, докато беше с Рачков, а щом американецът е милионер, значи може да си позволи да бъде само отчаяна съпруга. Но дали това ще се случи - само времето ще покаже.

Забрави за Рачков: Анита ще се омъжва
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Забрави за Рачков: Анита ще се омъжва

Автор Ива Петрова