Автор
Ива Петрова

Ето коя от участничките в "Ергенът" има най-горещото дупе

Феновете на предаването направиха своеобразна класация - за най-сочни задни форми сред претендентките за сърцето на Алек от "Ергенът". Оказва се, че титлата принадлежи на Надя Георгиева, а основна нейна претендентка е Валерия.Бразилските форми на брюнетката от Пловдив надделяват в горещото съревнование между двете и апетитите на мъжката част определено са в полза на Надя.

Кестенявата красавица работи като софтуерен инженер. За себе си смята, че е забавна, импулсивна, жизнерадостна и искрена млада жена, жадуваща за приключения и емоции. Трудно може да излезе извън контрол и предпочита да решава проблемите си спокойно. Признава обаче, че е майстор в забъркването на любовни драми, но в същото време има талант да излезе и от най-сложните и заплетени ситуации.

View post on Instagram
 

Надя е като сирените в митологията - хареса ли някого, може да го подтикне да направи първата крачка, дори без думи. Твърди, че харесва Алек и ако усети така търсената химия, е готова да събуди сирената в себе си, за да си тръгне последна от това лудо приключение, пише hotarena.bg.