Автор
Ива Петрова

Излезе интересно видео на Кристина от „Ергенът“

Тази година всички участнички в риалити предаването „Ергенът“ са жадни за слава и внимание. Вече станахме свидетели на резила на двете сестри – Памела и Габриела, които въпреки че са обвързани не се поколебаха да станат част от предаването. Но вече е ясно, че има още една участничка, която цяло десетилетие „драпа“ да бъде известна и да пробие в българския хайлайф. Тя има няколко изяви в предаването за търсене на певци „Екс Фактор“, където беше отрязана от журито.

View post on Instagram
 

От няколко дни в социалните мрежи се разпространява видео от X Factor 2017 година, в което виждаме Кристина Евтимова. Тя се е явявала цели четири пъти на кастинг, но последният път журито я сваля на земята и тя спира с музикалните си изяви. След като чува думите на журито, Криси си тръгва разочарована, но ето – седем години по-късно открива нов формат, в който не се изисква талант и може бързо да стане известна.

За съжаление на гримьорката, едва ли ще придобие желаната популярност и в „Ергенът“, тъй като е една от най-малко коментираните участнички, дори има прогнози, че тя ще е следващата напуснала имението, пише „Блиц“.