Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овен - хороскоп на любовните тайни

Хайде, може ли изобщо да се говори за някакви тайни във връзка с този знак? Трудно е да си представим по-директни и открити хора! Зад постоянната готовност на необуздания, пламенен Овен да атакува всъщност се крие само едно нещо: желание, което не познава граници.

Една искра е достатъчна, за да се събуди инстинктът на истински ловец в него. Ако знаете как да го провокирате, поне малко да разпалите желанието му, можете да сте сигурни, че той няма да може да се сдържи. Важно е да имате предвид: Овните не са от хората, които, когато са развълнувани, спират наполовина. Който си играе с Овена, без преувеличение си играе с огъня, защото той не е свикнал да отстъпва, без да постигне заветната цел.

Съкровените желания на Овните без излишни приказки могат да бъдат описани така: те мечтаят за бърза победа, за „експресен секс“ с идеален партньор. Както се казва „дойде, видя, победи“. Пътят от познанството до притежаването на обекта на страстта е изключително кратък за него! Въпреки че е напразно да се очаква обективно признание от самия Овен, това е точно така: когато възбудата му достигне критична точка, той става толкова нетърпелив, че е готов веднага да се заеме с работата, както се казва.

Обстановката не е важна: пейка в парка, седалка в кола или стол в чакалнята на летището могат да станат сцена на любовно завоевание. Основното нещо е страстта: атаката трябва да бъде бърза, твърда, дори агресивна. От само себе си се разбира, че Овенът се нуждае от активен партньор, който с действията си неусетно ще се погрижи пламъкът на страстта да пламне. В края на краищата Овенът се стреми да изпита пълноценно високата и плътска любов: за него любовта и сексът са две неразделни неща едно от друго.

Партньор, който не го вълнува, едва ли има шанс да спечели любовта му.