Автор
Антония Михайлова

2024-та е кармична година: Какво да направите, за да привлечете щастието

Алия Ахмеджанова - международен консултант по китайска астрология и фън шуй, говори за кармичните влияния и уроци на 2024 г. и за уникалните шансове, които може да ни донесе.

От древни времена съществуват вярвания, свързани с високосните години, каквато е 2024 г. Тези етапи се възприемат като едни от най-трудните и предизвикателни периоди, които носят висок риск от глобални катаклизми. Според астролозите високосните години водят със себе си внезапни и нежелателни промени и проблеми в живота на хората.

Какво да очакваме през високосната 2024 г.

От незапомнени времена хората са били подозрителни към високосната година, смятайки я по-скоро за период на изпитания, отколкото за време на възможности. Смятало се, че през този период не трябва да се сключва брак, да се развежда, да сменя работата, да споделя плановете си с другите, да става родител, да гадае за бъдещето, дори да бере гъби и да сади цветя.

Затова и през високосната 2024 г. се очакват събития, които могат да променят хода на историята. Мащабните бедствия и ескалиращите конфликти обещават нестабилност във всички области. 2024-та обаче е не само високосна, но и кармична година. Какво означава това? Означава, че всеки получава това, което заслужава. Дали това ще е наказание, или награда зависи от нашите постъпки, намерения, действия или бездействия.

Днес хората са на кръстопът, в навечерието на големи промени, когато всичко старо трябва да бъде унищожено. Остарелите системи и методи, които вече не работят, ще изчезнат в забрава.

Време на трансформация: Какво трябва да направите

Нашите вярвания, мироглед и всичко, което излъчваме в околното пространство (думи, жестове, действия), се връща към самите нас. Изводът е, че бъдещето ви зависи от вас. Какво можете да направите, за да предизвикате сами хубави и позитивни събития в живота си?

Анализирайте състоянието си

Трябва да си зададете поредица от простички въпроси. Те ще ви помогнат да разберете какво ви очаква през 2024 г., ако не промените нищо:

Как гледам на света като цяло, какво забелязвам в него?

Какви мисли и дела изпращам към другите?

Към какво най-често се насочва вниманието ми?

Ако виждате около себе си само негативизъм, значи той идва отвътре. Ако сте причинявали на някого страдание, агресия и несправедливо отношениe, в годината на кармата всичко това ще се върне при вас. И обратно - ако сте били позитивни към другите, ако сте помагали, правили сте добро и постъпките ви са били насочени към съграждане, към съзидание, това е годината, в която ще събирате плодовете на посятите от вас семена.

Не забравяйте, че годината може да донесе също мощни бедствия и други сериозни събития на много хора по света, които няма да могат да бъдат избегнати. През този важен период си струва да анализирате състоянието си. Колко сте доволни от живота си? Какво се случва сега с вашата среда, емоции, контакти? Тези открития ще ви покажат в каква посока да поемете и как да се подготвите за бъдещето.

Променете обичайната реалност

Ако не сте доволни от нещо, трябва да си направите изводи. Ако продължавате да се страхувате от неизвестното, живеете във въображаема стабилност, препоръчително е да излезете от този порочен кръг. Ако искате да предизвикате нещо хубаво в живота си, предприемете някаква промяна.

Сега е времето за глобално преструктуриране, когато трябва да се научите, да се развивате и да се отдалечите от това, което не ви дава чувство на удовлетворение от живота ви. Днес новите действия са по-важни от всякога, защото от тях зависят събитията през следващите 20 години.

Личният астролог на принцеса Даяна разкрива какво крие бъдещето за Кейт Мидълтън
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Ева Григорова

Личният астролог на принцеса Даяна разкрива какво крие бъдещето за Кейт Мидълтън

Автор Ева Григорова

Направете изборите си сами

Повечето от нещата, които ви се случват, са предопределени от момента, в който сте се родили. В този важен момент кармата се проявява. Но е нужно всички важни решения да бъдат взети от нас самите. Високосната година ще изправи всеки един от нас пред избор и той сам трябва да реши по кой път да поеме.

Сега е моментът да се раздвижите и да променете живота си на 180 градуса - намерете нова работа, преместете се, придобийте необходимите умения, обърнете гръб на всичко онова, което ви влече надолу и което ви носи негативни мисли и емоции.

Усетите ли, че времето е дошло, вземете решение и направете решителната крачка към бъдещето.

Истината е проста и достъпна за всеки човек. Проблемът е в какво вярваш и от какво се ръководиш - максимално осъзнаване или празни илюзии. Отворената душа, желанието за обединение и създаване на по-добър свят са ключът към щастието и успеха през 2024 г.