Автор
Ева Григорова

Личният астролог на принцеса Даяна разкрива какво крие бъдещето за Кейт Мидълтън

Затъмненията винаги са носили особено значение, често преплетено с големи промени.

В древен Китай вярата в отрицателните енергии, свързани със затъмненията, е карала императорите да се оттеглят временно, позволявайки на подставените владетели да управляват по време на тези небесни събития. По същия начин средновековните крале са нареждали на стрелци да стрелят със стрели към Луната, за да предотвратят предстоящи лунни затъмнения, отразявайки дълбоко вкоренен страх от космическите влияния. Това беше обяснено в статия на Daily Mail, написана от бившия астролог на принцеса Даяна, Деби Франк.

Тя описа подробно как в съвременните времена небесните събития продължават да влияят на ключови моменти в кралските семейства. Раждането, коронацията и бракът на крал Чарлз с Даяна, както и нейната трагична смърт, всички те съвпаднаха със затъмненията. Дори съобщението за раздялата на принцеса Даяна с Чарлз беше съобразено с лунно затъмнение.

В днешно време съобщението за диагнозата рак на принцесата на Уелс е тясно свързано с днешното пълнолунно затъмнение, което символизира цикли на промяна и обновление. За астролозите подравняването на Марс и Везни в рождените карти на Кейт и Уилям подчертава личното значение на това затъмнение, като сигнализира за предизвикателства, които трябва да бъдат преодолени.

Добрата новина е, че тук има място за оптимизъм. Слънчевото затъмнение, което съвпада с важен крайъгълен камък в лечението на Кейт, предлага надежда за ново начало. Астрологичната карта на Кейт, характеризираща се със силни и издръжливи елементи, предполага способност да преодолява трудностите с благодат и решителност.

Подравняването на Сатурн и Плутон в рождената карта на Кейт допълнително подчертава нейната вътрешна сила. Тъй като планетите се подреждат в благоприятни конфигурации, астролозите се отнасят с оптимизъм към бъдещето на Кейт и Уилям, с потенциала за новооткрита сила и устойчивост, които ще им помогнат да излязат от трудностите.

В сложния танц на небесните тела и човешкия живот, затъмненията служат като мощни символи на промяна и трансформация. Въпреки че могат да хвърлят сенки на несигурност, те също предлагат проблясъци на надежда и обновление, напомняйки ни за трайната устойчивост на човешкия дух.