Автор
Ива Петрова

Уволниха Виктория от "Ергенът" от БФС

Една от най-критичните участнички в третия сезон на романтичното шоу "Ергенът" - Виктория Асенова, е уволнена. +Футболната мениджърка вече не работи в маркетинг отдела на Българския футболен съюз, пише "България днес", базирайки се на информация от свои източници в централата.

View post on Instagram
 

Самата Виктория неведнъж отбелязва колко много обича работата си, гледа мачове, както и че редовно присъства на футболни срещи.

В миналото дамата е тренирала художествена гимнастика, а след това се е занимавала и с модерен балет. Обожава работата с мъже, тъй като, според нея, те не са интриганти като жените. Оказа се обаче, че отскоро Виктория вече не е част от федерацията.

View post on Instagram
 

За последно през миналото лято Асенова се появи като представител на БФС на ученическия футболен турнир "Шампионите на София" - 2023.

Този месец устатата брюнетка се появи и на церемонията по награждаването на "Футболист на годината" в столичен хотел, където се засече с новия шеф на футбола Георги Иванов-Гонзо. Виктория дори позира с един от трофеите, но не стана ясно по каква линия е там, посочват от изданието.

Какво се случва с "Ергенът": Още една участничка си има гадже
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Какво се случва с "Ергенът": Още една участничка си има гадже

Автор Ива Петрова

На запитване от страна на "България днес" пиарите на "Ергенът" нито потвърдили, нито отрекли информацията: "Ние няма как да коментираме теми от личния живот на участничките. Отговаряме само на въпроси, свързани с предаването", казали от шоуто.

От своя страна участничките в шоуто по договор нямат право да дават изявления, свързани с предаването. БФС все още няма назначен нов пресаташе, който да изкаже официално становище за своята ексслужителка.

View post on Instagram