Автор
Ива Петрова

Васка напусна "Ергенът", шокирана от решението на Алек

След като ергенът Алек реши да не даде роза на хубавата Васка и тя напусна риалити предаването вчера, зрителите на шоуто останаха, мека казано, озадачени от избора му. Не по-малко изненадана от хода на бизнесмена се оказа и самата Васка. Между фармацефтката Васка от Гоце Делчев и юристката Силви в края на краищата Александър Младенов избра да даде розата на Силви.

Решението на ергена предивзвика противоречиви реакции сред феновете на предаването. Докато едни се възмутиха на Алек, че е избрал странната и "самовлюбена" Силви, пренебрегвайки красивата Васка, други приветстваха решението му, определяйки Васка като "безлична" и "без лично мнение".

Въпреки оригиналното си влизане в началото на формата, чаровната фармацефтка така и не успя да спечели сърцето на Алек. Някои зрители обаче отбелязаха, че тя нарочно е била пренебрегната от продуцентите по някаква причина и затова кадрите от нейни изказвания и от срещите ѝ с ергена умишлено са били изрязани, така че да остане незабележима в риалитито.

Дали повод за това решение на продуцентите е изтекла информация за гадже в реалния живот, както се твърдеше в медиите през последните дни, или причината е друга, остава неясно.

"Пожелавам ти да намериш истинската любов", му каза Васка на тръгване и двамата си стиснаха делово ръцете."Желая ти късмет!", пък бяха последните думи на Ергенът към 23-годишната красавица.

Какво се случва с "Ергенът": Още една участничка си има гадже
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Какво се случва с "Ергенът": Още една участничка си има гадже

Автор Ива Петрова

Дали наистина Васка е била с гадже по време на участието си във формата, или всичко това е слух, не можем да кажем. Едно е сигурно обаче, а именно, че решението на Алек не само изненада видимо Васка, но и силно я разстрои.

Това най-силно си пролича във финала на епизода вчера, когато младото момиче се просълзи пред камерата.