Автор
Ева Григорова

Сияе от щастие: Виктория от Hell`s Kitchen се сгоди

Пламенната хубавица Виктория Зайкова, станала популярна с участието си в Hell`s Kitchen, не само тотално се преобрази, след като отслабна драстично, но и засия от щастие, а причината, разбира се, е новата любов в живота ѝ.

Година, след като се разведе с бащата на детето си, тя е срещнала нов мъж по време на снимките на риалити конкурса "Мис Плюс сайз" в Търново.

View post on Instagram
 

Червенокосата хубавица е пестелива, откъм даването на информация за мистериозния господин, защото се страхува от завистници. Но не остана тайна, че двамата вече са сгодени, след като тя сподели снимка, на която на ръката ѝ се вижда красив годежен пръстен от бяло злато с диамант.

View post on Instagram
 

„Той е от Търново, ние снимахме там. Така се срещнахме и повече не искам да издавам, защото има много завистници. Ще кажа само, че съм щастлива и отварям една нова, много по-позитивна страница в моя живот.” Към момента Виктория живее в Поморие, откъдето е, там работи като шеф в голям ресторант. Половинката й обаче все още живее в Търново. „Нямам никакво намерение да се местя от родния си град. Без море няма да мога да вирея“, споделя Зайкова пред "Телеграф" и добавя, че там, където има голяма и истинска любов, разстоянието няма как да бъде пречка.