Автор
Веселина Петрова

Ама наистина ли: Ергенът Алек си тръгва сам от риалитото заради майка си

Дали е вярно? Май Алек Младенов ще си тръгне от риалитито "Ергенът" все така ерген... Никоя от 26-те дами, които очакват да получат пръстен и да чуят Менделсон, няма да спечели сърцето на бизнесмена. Или по-скоро това на родителите му.Говори се, че майката на Алек одобрява всяка кандидатка, а на един от кадрите, пуснати още в началото на предаването, се вижда как Алек я пита дали баща му ще одобри избора му. Отговорът на майка му е доста категоричен и кратък.

“Мисля, че не. Не би я одобрил", казва му тя. Но крайното категорично решение изглежда по-скоро нейно. И така младият и успешен Младенов не дава нито пръстен с диамант, нито сърцето си на нито една от двете финалистки - Надежда Вишева и Магдалена Томова, пише 24 часа.

View post on Instagram
 

Новината е споделена от водещия, докато ергенът вече е напуснал острова...

В предишните сезони и двамата ергени си тръгнаха под ръка с потенциална бъдеща булка - Виктор Стоянов от първия сезон даде пръстен на инфлуенсърката Виктория Капитонова, но след шоуто двамата не продължиха отношенията си. За истинска победителка тогава се спрягаше напусналата по собствено желание имението в Турция Александра Гърдева. На следващата година пианистът Евгени Генчев пък се събра с обичащата животни Валерия Георгиева. Този път съдбата на ерген №3 е ясна - остава си ерген, пише "24 часа".