Автор
Ева Григорова

Страсти в "Ергенът": Маги отново ядоса всички, дори и без думи

Магдалена, изглежда, е най-добра в привличането на вниманието на Алек и успява да прикове погледа му, дори без да обели дума. Това за пореден път беше забелязано снощи и от останалите участнички, когато той покани Маги на разговор, след като тя просто въздъхна тихо в разгара на поредния скандал по време на коктейла.

View post on Instagram
 

В окото на бурята бе Силви, която бързо успя да спечели и недоумението, и крайното неодобрение от всички. За това допринесоха съквартирантките ѝ Криси и Милена, които ужасени споделиха какво е казала тя по адрес на Надя, която я надви в бордовата игра за спечелване на вечеря с Алек. Победата отиде при Криси, но изглежда това не ѝ донесе много, тъй като ергенът нито ѝ даде роза в края на срещата, нито я целуна.

View post on Instagram
 

Силви няколко пъти направи опит да привлече вниманието на Алек, но той сякаш я избягваше. Вместо това погледът му бе привлечен от Маги, която не обели нито дума. Тя просто въздъхна, след което стана ясно, че реакцията ѝ се дължи на неразбирането ѝ защо Алек трябва да бъде замесен в отношенията между участничките. По този начин блондинката отново получи няколко минути с Алек насаме, а от тях за пореден път се забелязваше, чеза него тя е най-важното момиче в къщата.