Автор
Ева Григорова

Силви от "Ергенът": Алек не взе правилното решение и ще си понесе последствията

"Алек не взе правилното решение и ще си понесе последствията за това", категорична е Силвия, която снощи напусна имението в Родос. Алек изглежда се изплаши от всичко, което чу за бургазлийката, и взе решението тя да си отиде вкъщи. И докато останалите участнички си поемат спокойно въздух от това, младата юристка съжалява, че той не е успял да я опознае, защото тя се определя като "прекрасна жена".

View post on Instagram
 

Макар и момичетата, които останаха в надпреварата да я набедиха за опасна, тя разговаря спокойно и с усмивка с Наум след шоуто. И е убедена, че единствената причина да отпадне е, че не е имала достатъчно време с Алек, в което той да я опознае, но е сигурна, че сега, когато гледа шоуто, ще си промени отношението към нея. А тя съжалява, че я е загубил. Също така вярва, че всичко, което ѝ се е случило там, е за нейно добро, но и че атмосферата в имението е била токсична и не е било възможно да се зароди нито приятелство, нито любов в тези условия.

View post on Instagram
 

Силви е откровена, че не е очаквала да отпадне от шоуто, но си го обяснява с това, че Криси е направила интригата с Алек и затова не е получила роза на церемонията. За голяма изненада на зрителите тя благодари специално на Барбара, защото накрая е видяла в нея истински приятел.