Автор
Ива Петрова

Наистина ли Ергенът Алек е толкова богат, колкото се говори?

Още със старта на предаването се заговори, че Алек живее нашироко. 28-годишният възпитаник на столичната френска гимназия е бизнесмен, богат е, но не чак толкова, колкото си представят дамите в шоуто.Алек пътува много по света, но това не значи, че е милионер, казват източниците, пише "Минаха години".По думите им Ергенът-З обитава непретенциозно мансардно жилище в София. Израства в семейство с още пет братя и сестри, които са от предишни бракове на родителите му. Алек е общото дете на двамата.

"Вярвам в голямата любов и нямам търпение да те опозная", е заявката, която прави Алек в рекламния клип преди шоуто.

Той категорично заявява, че преди да се обвърже сериозно, иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност.

View post on Instagram
 

Излъчените епизоди разкриват увлеченията на младия мъж по високите скорости и силните усещания. За да ги практикува човек обаче, не е задължително да бъде милионер, каквото внушение беше направено за финансовия му статус.

Твърди се, че милионите му са просто мит, част от стратегията на шоуто, за да се направи по-голям сеир, пише Факти.

Почитателите на предаването обаче вече са наясно, че не всички момичета обаче са влезли във формата, за да намерят истинската любов. Някои от тях вече признаха, че по-важна им е популярността, която ще получат от телевизионния екран и ще капитализират в бъдещи бизнес проекти.