Автор
Ива Петрова

Напълно забрави Алек: Надя от „Ергенът“ скочи на друг ерген

В новия сезон на „Ергенът“ видяхме какво ли не, а все още сме едва в средата на шоуто. Още от първия епизод на зрителите им е ясно, че повечето момичета са там за славата, а не заради любовта. Голяма част от тях започнаха свои бизнеси, а и успяха да се развият като инфлуенсърки и да изкарват пари от реклами на различни продукти в социалните мрежи.

Все пак има и момичета, които са там за любовта. Една от ергенките обаче май играе роля. Става дума за Надя, която се представя като софтуерен специалист. Още във визитката си сподели, че много трудно си е взела толкова дълъг отпуск, но за любовта си струвало. За нея останалите момичета твърдят, че има тактика и си носи записки, които си е правила от предишните сезони на риалитито. Надя не спира да обсъжда другите момичета, но пред Алек го играе жертва, за да може да получи внимание.

View post on Instagram
 

Възможно е тактиката ѝ да е успешна, тъй като пловдивчанката е спрягана за една от петте финалистки, заедно с Валерия, Йоана, Надежда и Маги, като за последната се твърди, че е спечелила предаването.

Оказва се, че надя се натискала като луда на първия ерген Виктор Стоянов, като дори го е преследвала, само и само да ѝ обърне внимание. Това обаче не се случило и тя се ориентирала към Алек, пише Blitz.

Виктория от „Ергенът“ отговори на хейтърите
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Виктория от „Ергенът“ отговори на хейтърите

Автор Ива Петрова