Автор
Кристина Кирова

Меган е непреодолим проблем: Уилям и Кейт искат среща с Хари

Принцовете Уилям и Хари най-накрая са на прага на сдобряването си, но изглежда, че между тях има непреодолим проблем, който се казва Меган. Враждата между двамата братя е една от най-големите в историята на британското кралско семейство и несъмнено в основата ѝ херцогинята на Съсекс, която недвусмислено е нападала другата снаха - Кейт и отношенията им са меко казано обтегнати.

С настъпването на трудните времена във фамилията обаче, всички се надяват, че ще възтържествува мир и разбирателство, особено след като крал Чарлз Трети и принцесата на Уелс бяха диагностицирани с рак в рамките само на няколко седмици.

Меган Маркъл показа завидни танцови умения
Меган Маркъл показа завидни танцови умения
GettyImages

Според кралски експерт, Уилям и Кейт са подали ръка на Хари и са готови да се срещнат с него, но Меган ще продължава да бъде пречката в помирението. Говори се, че принцът и принцесата на Уелс са отправили покана към херцозите на Съсекс да ги посетят, при това заедно с децата им Арчи и Лилибет, с които не са се срещали до момента. Уилям и Кейт са виждали Арчи на живо единствено малко след раждането му преди Хари и Меган да отлетят за САЩ.

Предполага се, че визитата ще се състои през май, когато ще бъде отбелязана 10-тата годишнина от инициативата на херцога на Съсекс - Invictus Games.

Принц Уилям и принц Хари
Принц Уилям и принц Хари

Това ще бъде първото посещение на Хари във Великобритания, след като Кейт съобщи на света диагнозата си. Кралският експерт също така е сигурен, че принцът ще пристигне по-рано в Лондон, за да се срещне и с баща си. Решаващ фактор в помирението между Хари и Уилям ще бъде поведението на Меган, защото споразумение ще има, единствено ако Маркъл не създава проблеми и трудности по пътя. А знаем, че това ще бъде сложна задача за нея.

Според експерта, Меган ще се постарае да има солидно оправдание да не кацне в Лондон, защото не се радва на популярност на острова.