Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни - не действайте прибързано, Риби - обмисляйте нещата

Можете да изхвърлите стари ненужни неща – това ще изчисти енергийното пространство на дома ви. Време за активност, но е важно да не се преуморявате.

Овен – Предизвикателствата не трябва да са пречка или извинение, което да ви попречи да достигнете върха. Всяко от тях само ще ви направи по-силни. Не бързайте, за да не вземете грешни решения. Бъдете обективни и не позволявайте на емоциите да ви завладеят.

Телец – Днес не бързайте да правите гигантски несигурни стъпки към целите си, а се движете бавно, но сигурно. Разговорът с някой, на когото имате доверие, ще ви помогне да се освободите от собствените си съмнения.

Близнаци – Знаете, че не е нужно да правите всичко сами. Да, хубаво е, когато можете да постигнете целите си със собствените си сили, но сега няма да имате тази възможност. Възможно е да получите нещо, което зависи от конкретен човек. Никой не е имунизиран срещу вашия чар.

Рак – Ще направите крачка напред към осъществяване на мечтите си. Наясно сте, че трябва да се освободите от илюзиите и да бъдете отворени към нещо ново. Понякога трябва да се отпуснете и да се насладите на това, което моментът може да предложи.

Лъв – Ще можете да постигнете успех благодарение на креативния си подход, с който подхождате към всички въпроси. Възможно е да се появят нови идеи, но също така е добре да се върнете към изпълнението на старите планове.

Дева – Има риск да се породят разногласия на работното място, което може да бъде избегнато, само ако запазите самообладание и търпение. Иначе денят ще е ползотворен, ако успеете да се съсредоточите върху текущите дела.

Везни – Имате много неща за вършене днес. Не вземайте прибързани решения. Трябва да мислите рационално и да не оставяте емоциите да ви водят. Между всички отговорности, срещи и разговори, не забравяйте да се погрижите за себе си.

Скорпион – Няма да ви коства сериозни усилия, ще се справите перфектно с това, което не се е получило преди. Средата на деня ще бъде особено благоприятна за комуникация с близки. Можете да организирате семейна вечеря, да отидете някъде с приятели.

Ретрограден Меркурий: Избягвайте промените, вслушвайте се в интуицията си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Ретрограден Меркурий: Избягвайте промените, вслушвайте се в интуицията си

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Вашата способност да се адаптирате към обстоятелствата днес ще бъде от изключителна полза и ключът към успеха. Ще бъде добре да се съсредоточите върху нещата, които наистина са ви полезни. Ако има нещо важно, което да направите, сега е благоприятен ден.

Козирог – Опитайте се да бъдете особено търпеливи, тактични и деликатни през деня. Това е труден момент по отношение на комуникацията. Ще трябва да използвате дипломатически умения, за да поддържате добри отношения с всички.

Водолей – Денят вероятно няма да мине без вълнение. Възможно е да получите новина, която да ви разстрои, или събитие, което за кратко ще помрачи настроението ви. Не бързайте да променяте плановете си, ако нещо не се окаже така, както го искате.

Риби – Звездите ви призовават да бъдете много внимателни във всичко. Обмисляйте нещата добре и се вслушвайте в съветите на вашите близки или друг авторитетен за вас човек с мъдър житейски опит. За ваше добро е.