Автор
Ева Григорова

Шокиращ обрат в "Ергенът": Алек напуска жестоко обиден

Поредната зашеметяваща буря от емоции, страсти, нападки и сълзи предстои да видим днес и утре в "Ергенът". А дали ще има целувки - много е възможно и всичко да приключи, след като Алек ще бъде принуден да се оттегли, силно обиден от грандиозен конфликт в имението.

Ще има болезнени откровения, приятелки ще се превърнат в истински врагове, отношенията между момичетата ще се преобърнат тотално. Още днес предстои следващата индивидуална среща, за която Наум предупреждава, че няма да е за "хора със слаби сърца". По всичко личи, че ще има екстремни преживявания, което ще подтикне момичетата да бъдат смели и неуморни в догадките си коя ли ще е избраницата на деня и какво ѝ е подготвил Алек.

View post on Instagram
 

По време на срещата отново за останалите участнички ще има игра, която ще доведе до кавги, а наградата е повече от впечатляваща - първата в историята двойна романтична среща с ергена.

Откровенията очи в очи заплашват да доведат както до тоталното разцепление в групата на „Малките пантерки“, така и до тежък емоционален срив на най-засегнатата участничка. Скандалът между доскорошните най-добри приятелки в имението ще разтърси стените му из основи, а това ще стане повод да видим някои от привидно свитите дами в неподозирана светлина. Вечерният коктейл ще протече по специален регламент, а по време на „Церемонията на Розата“ Алек ще бъде изправен пред поредния си тежък избор.

View post on Instagram
 

В четвъртък ще станем свидетели на срещата между ергена и двете момичета, спечелили играта. Бизнесменът ще отведе двете приятелки на спираща дъха офроуд разходка до най-високата точка в планината, а дали и двете ще получат роза от него, предстои да разберем. По време на вечерния коктейл ще станем свидетели на открит конфликт за вниманието на Алек, доказващ за пореден път максимата, че „за любовта правила не съществуват“. Всичко това ще се случи пред погледа на самия Младенов, а каква ще бъде причината той да се оттегли обиден от компанията на дамите и да изненада всички с решението си с коя от тях да се раздели по време на „Церемонията на Розата“.