Автор
Ива Петрова

Анита на Рачков откровена до болка: Беше истинска любов, но имаше много проблеми

В нов подкаст взе участие бившата приятелка на водещия Рачков – Анита. От промото на епизода става ясно, че Анита е решила да бъде откровена и да разкаже всичко за връзката си с комика.

„Аз не съм плеймейтка! Постоянно хората казват, че аз съм златотърсачка“, споделя русокосото изкушение. Също така разказва за детството и за живота си преди Митко.

View post on Instagram
 

„Беше много бурна любов, много истинска, но пък имаше много проблеми. Нещата до такава степен ескалираха, че идваше полиция вкъщи“, все още не е ясно дали това се отнася за вече приключилата връзка с любимеца на цяла България Рачков, или говори за някой друг мъж.

За Димитър обаче споделя, че майка ѝ много го е обичала и дори след раздялата ѝ се е карала. Красавицата не се свени да разкаже и за новия мъж в живота ѝ: „Аз съм човекът, който му казва „Спри да харчиш и то по мен“, защото той обожава да ми купува неща“.

View post on Instagram
 

Едно изречение обаче прави много силно впечатление: „Наистина, до последно се чудех кой от двамата да избера“. Очевидно красавицата е била на кръстопът, може би се е чудела дали да остане с Димитър Рачков или да започне нова връзка. Е, на всички ни е известно какъв избор е направила.

Анита тъне в разкош: Отиде да живее в палат (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Анита тъне в разкош: Отиде да живее в палат (Снимки)

Автор Ива Петрова