Автор
Ева Григорова

Емануела разкри всичко за Иван и Калоян в "Денсинг Старс"

Фолкдивата Емануела успя да направи любовни интриги с участието си в танцовото шоу "Денсинг старс". Наложи се в движение да сменя партньорите си на дансинга.

След като стана ясно, че отпада от надпреварата, Емануела направи любопитно признание пред всички, насочено към нейните танцувални партньори Иван и Калоян.

View post on Instagram
 

"Не трябваше да си сменям партньора. Съжалявам, Ванка, ти си топа!", изрече гръмко на микрофона известната певица, която постави с думите си и водещите в доста неловка ситуация.

Припомняме, че рокадата с партньорите на Емануела дойде преди две седмици, когато вместо с Иван Карастоянов, с когото Емануела открито флиртуваше, тя продължи участието си с Калоян Иванов. Ето затова и думите ѝ след края на участието ѝ предизвика множество негативни коментари.

"Криво го разбраха! Аз не нападам Калоян, той е страхотен човек и треньор. В това шоу близостта между партньорите е много важна. Аз започнах да танцувам с Иван много преди да започне шоуто. Ние създадохме отношения, връзка... Той се оттегли за малко и просто не ми го върнаха. Беше недооценен като мой партньор, дори и от мен. Имахме много интересна връзка. Много шеги, много караници", сподели фолкпевицата в тв интервю.

Именно за тази "връзка" обаче много хора я оклеветиха, че е разбивачка на семейства, тъй като първият ѝ партньор Иван е женен и има дете. И въпреки че самата Емануела отрича двамата да са имали каквато и да е било романтична връзка, онова, което бе видно за всичко, се оказа по-красноречиво отвсякога.

"Пълни глупости! Няма такова нещо. Никога не сме имали интимни отношения. Имахме приятелска връзка. Когато става дума за попфолк, веднага трябва да свържат певицата с партньора. Хора, моля ви се. Иван е семеен човек, с малко дете. Тези коментари бяха излишни", обърна се към спекулантите хитовата изпълнителка.

"Когато започнах да танцувам с Калоян, хората не искаха да гласуват за нас и просто не ни харесваха. Не исках да обидя Калоян, това е абсурдно! Просто исках да защитя Иван в този случай, аз трябваше да си остана с него", допълни тя.

"Денсинг старс" проработи: Ивет Горанова откри любовта
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

"Денсинг старс" проработи: Ивет Горанова откри любовта

Автор Ева Григорова