Автор
Ива Петрова

Голяма измама: Алек си има гадже

Новият ерген Алек бе определен като измамник. Най-горещата клюка в момента е, че милионерът е излъгал всички момичета от формата, а и цяла България. Лъжата се изразява в това, че докато снимал шоуто през лятото, е имал гадже.

Този слух обаче се носи в една от фен групите и не е потвърден. Според твърденията Младенов е бил гадже с наследницата на виден юрист, авантюрата им не била тайна, но веднага след като Алек бил избран за новия ерген станали по-предпазливи.

След края на шоуто Ерген номер 3 продължава да е с нея и двамата живеят щастливо, твърдят запознати с двойката. Това била и причината на финала милионерът да не избере нито една от двете финалистки.

View post on Instagram
 

В публичното пространство вече се знае, че на финал са Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което обяснява, че нито една от тях не е достойна за сърцето му.

Тази година явно повечето участници в риалити формата са там, за слава, а не за да открият истинската любов. Само преди няколко седмици стана ясно, че Габриела е била във връзка, а отскоро има слухове, че Васка също е била обвързана по време на снимките на предаването.

Година след "Ергенът": Евгени и Валерия работят за близнаци?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Година след "Ергенът": Евгени и Валерия работят за близнаци?

Автор Ева Григорова