Опитвате се деликатно да се измъкнете от проблеми и главоболия. Гледате да се скатаете, избирате заобиколни пътища, забавяте необходими промени и се пазите от конфронтации. Статуквото може и да не ви харесва, но ви е удобно и се страхувате да излезете от комфортната си зона.

Бягайки от проблемите само ще забавите процесите, които трябва да ви се случат и това ще доведе до продължителна нестабилност или стагнация. Бъдете смели и скочете в неизвестното, отдайте се на естествения поток на трансформация, дори ако ви кара да се чувствате неудобно или ви среща с предизвикателства. Като спрете да се съпротивлявате и научите уроците, които идват от катаклизми, ще си проправите път за по-голям растеж и по-светло бъдеще.

Не се страхувайте от конфликти през този месец. Отстоявайте позицията си и защитавайте вярванията си, срещайте трудностите с устойчивост и решителност. Покажете на света, че сте силни, смели и достойни. Може да се окажете в позиция, в която трябва да се утвърдите или да защитите идеите си срещу опозиция или критика. Доверете се на собствените си способности и качества и се борете за това, в което вярвате. Не забравяйте, че предизвикателствата са възможности за израстване и вие сте стабилни и способни да преодолеете всичко, което се изпречи на пътя ви.

Април ще ви надари с ловкост, остър ум, интелект, самоувереност и бързи реакции. Ще се заредите с динамична енергия, никога няма да губите фокус и ще можете да предприемете решителни действия, които да ви доближат до постигане на вашите цели. Ще имате вдъхновение да преследвате нови идеи или проекти, които изискват повече мислене или стратегическо планиране. Впрегнете умствените си способности през този месец, бъдете прецизни и старателни, въоръжете се с яснота и решителност и ще се справите с всяко препятствие. Бъдете гъвкави и адаптивни, нагаждайки се към променящите се обстоятелства и знайте, че имате интелигентността и находчивостта да извлечете най-доброто от този месец.

В емоционален план ще приемете и загърбите всичко лошо, което ви се е случило досега. Ще минете през етап на изцеление и затваряне на болезнени врати от миналото. Разчистете живота си от негативните чувства на скръб или разочарование и отворете път за прошка и обновяване. През април ще добиете нова перспектива за предишни загуби или неуспехи и това ще ви даде яснота и спокойна съвест.

Съсредоточете се върху извлечените досега позитиви и всички възможности за растеж и щастие, които тепърва ви предстоят. Бъдете инициативни и отворете път за нови възможности, срещи и преживявания, а Съдбата ще ви се отплати.