Автор
Ива Петрова

Ето как Емануела се оправда за отношенията си с партньорите си в "Денсинг старс"

След като зрителите скочиха срещу Емануела заради изказването ѝ в ефир по време на отпадането ѝ от шоуто "Денсинг Старс", певицата се опита да замаже положението и да успокои страстите.

Под напора на яда си, че именно тя е поредната участничка, избрана от журито да напусне шоуто, певицата изръси думите: „Не трябваше да си сменям партньора. Ванка, ти си топ!“. С това тя поблучно унизи половинката си в танците Калоян, който дойде на мястото на първия ѝ партньор - Иван, и с когото всъщност получи най-високите си оценки от журито в "Денсинг Старс". Нека да припомним, че медиите разпространиха слух, че между него и Емануела се било зародило романтично привличане, което не се харесало на съпругата на Иван и той бил принуден да се откаже от участието си. Репликата на фолк фурията разгневи зрителите и те поставиха възпитанието на певицата под съмнение.

View post on Instagram
 

За да се оправдае и потуши напрежението, избухнало в мрежата, Емануела сподели в "Преди обед" следното:

"Репликата ми беше разбрана малко криво, все едно нападам Калоян. Не исках да го обидя, той е страхотен треньор, просто исках да защитя Иван. Хората не ни харесваха с Калоян, макар че той е толкова готин и добричък, но хореографиите му бяха по-леснички. С Иван създадохме приятелство, имахме интересна връзка с много шеги и караници. С него можехме да изкараме много повече". Тя категорично отрече между двамата да е имало, каквато и да била интимна близост.

Емануела разкри всичко за Иван и Калоян в "Денсинг Старс"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Емануела разкри всичко за Иван и Калоян в "Денсинг Старс"

Автор Ева Григорова

Въпросът какво ѝ е дало танцовото шоу и какво е можела да подобри в представянето си фолк звездата посрещна с недоумение.

"Нямам равносметка. Не мисля, че не съм се справила добре. Журито постоянно изискваше повече от мен", заяви тя.

View post on Instagram