Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Прилив на положителна енергия за Лъвовете, Козирозите ще реагират прибързано

Време за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония. Препоръчва се да се съсредоточите само върху най-важното и необходимото.

Овен – Вашите звезди ви обещават светло сантиментално бъдеще, ако сте готови да следвате инстинктите си, да забравите страховете си и да планирате действията си. Поемете си глътка въздух и се насладете на малките радости на живота.

Телец – Транзитът на Юпитер във вашето небе предполага, че успехът и радостта са постижими. Мислете за щастливата си звезда като за успокояващо присъствие, което ще ви води към вашите житейски цели. Приемете да бъдете щастливи, заслужавате го.

Близнаци – Въпреки че ще останете наясно с трудностите, през които преминава връзката ви, ще се опитате да видите чашата като наполовина пълна. Емоционално погледнато, ще можете да оставите настрана разногласията си, за да се насладите на малките радости на връзката си.

Рак – Стратегията на малките стъпки е пътят, по който трябва да се върви. Способността ви да проектирате в дългосрочен план ще се увеличи десетократно. Всички надежди са позволени и късметът се обръща, така че не позволявайте да ви се изплъзне през пръстите.

Лъв – Днес атмосферата е доста сериозна. Този ден не се поддава твърде много на шеги, а вие сте напълно отдадени на работата си. Голям прилив на положителна енергия ще ви помогне да получите това, което искате.

Дева – Сантиментално сте изпълнени с големи надежди този петък, но е вероятно реалността да не е точно това, което си представяте. От финансова гледна точка е необходима по-голяма предпазливост.

Везни – От страна на късмета днес сте защитени от всичко, което би могло да създаде нестабилност. Вие сте малко като пеперудата, която чака да се освободи от пашкула си (в края на работната седмица), за да може най-накрая да разпери крилата си и да полети.

Скорпион – На всяка цена търсите отговори на въпросите си и сте готови да използвате всякакви средства, за да постигнете това. Очевидно, ако можехте да избягате от настоящите си притеснения в утешителните ръце на друг човек, днес бихте го направили без колебание.

Стрелец – Не се доверявайте сляпо на нищо и никой, защото информацията, която може да сте събрали, може да се окаже подвеждаща с днешната нептунова настройка. Възможно безсъние, имате нужда от качествен сън.

Козирог – Днес не държите езика зад зъбите си и има вероятност да имате малко разгорещен обмен, особено на работното място, където се опитвате да се наложите. Реагирате на бързо и може да не се хареса на хората около вас.Водолей – Нищо не ви спира, особено на професионално ниво, където имате вятър в платната си. Избягвайте откритите словесни сблъсъци, ненужните спорове, овладявайте раздразнението си и се опитвайте да обогатите емоционалните си отношения с добра енергия.Риби – Възможно да се сблъскате с хора, които ще искат да се възползват от лековерието ви. Не може да вярвате на никого. Този ден ще трябва да бъдете много проницателни, за да избегнете много проблеми.

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват

Автор Евелин Попадийна