Автор
Веселина Петрова

Възрастта е само цифра: 55-годишна колумбийка чака дете от 24-годишен инфлеунсър

Колумбийска двойка успя привлече общественото внимание с новината, че очаква първото си бебе. Необичайното в цялата история е, че бъдещата майка е на 55 години, а бъдещият татко - е с 31 години по-млад от нея.

Алина Лозано и Джим Веласкес показаха положителен тест за бременност в социалните мрежи. А голяма част от приятелите и последователите им помислиха, че се шегуват.

"По време на менопауза няма бебета“, гласят някои от коментарите под поста.

Алина и Джим се женят през ноември миналата година. И двамата са актьори, а 24-годишният Веласкес е и инфлуенсър. Сватбата им предизвика доста коментари, най-вече заради голямата разлика във възрастта. Според Алина обаче не става въпрос за финансова изгода...

"Имам връзка с Джим, защото той е успял мъж. Когато се запознахме, той вече печелеше пари като инфлуенсър, работи и като професионален актьор; така че ние сме красив отбор в живота и в любовта", казва дамата.

View post on Instagram
 

Оказва се, че Джим е израснал, гледайки своята бъдеща съпруга по телевизията и още тогава е бил влюбен в нея. Тя е родена в Колумбия през 1969 г. и освен актриса е и сценарист. Участва в колумбийски сапунени сериали.

Днес двойката, която има близо 1 милион последователи в Инстаграм, признава, че ще има дете.

"Приятели, зачеването по естествен път е трудно, но науката е напреднала много. Нарича се асистирана репродукция. Трябва да се намери донор на яйцеклетки и да се премине през целия процес, който е много дълъг. Също така трябва да спестите малко пари, но е напълно възможно“, обяснява бъдещата майка.

View post on Instagram
 

26 хиляди долара стоят в основата на тяхното ново щастие. Алина разбрала, че е бременна след третия тест. И споделя, че би искала да вдъхнови жените на нейната възраст, които мечтаят за дете.