Автор
Ива Петрова

Виктория от "Ергенът" емигрира и слага брекети

През последните дни Виктория от "Ергенът" започна да се появява все по-често на живо в популярната платформа TikTok, където общува с феновете си и споделя лични истории.

По време на едно от своите включвания на живо Виктория сподели, че се приготвя да излезе на разходка с любимото си куче - Уиски. Докато се гримира пред камерата, тя поддържа непринуден и приятелски разговор с аудиторията си, отговаряйки на коментари и въпроси.

View post on Instagram
 

По време на разговора Виктория се показа в много по-различна светлина от тази, наложена ѝ на екрана в "Ергенът".

Виктория също използва тези включвания, за да информира своите последователи за плановете си да се премести в чужбина. Тя спомена, че все още не знае колко дълго ще остане в България.

View post on Instagram
 

Брюнетката разказа и за миналите си връзки, заявявайки, че нейните бивши партньори вече не са част от живота ѝ тъй како не са добри хора.

Феновете спекулираха относно потенциалните причини зад нейните отношения и очакваха с нетърпение да видят как ще се развият събитията в шоуто.

Виктория от „Ергенът“ отговори на хейтърите
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Виктория от „Ергенът“ отговори на хейтърите

Автор Ива Петрова

Виктория категорично заяви, че не се срамува от себе си и насърчава своите фенове да бъдат естествени и искрени.

Въпреки критиките относно външния ѝ вид, които получи от някои последователи, тя успя да запази позитивно настроение и призова хората да спрат да обиждат другите.

View post on Instagram