Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни – Решението на днешните проблеми може да е точно пред вас

Тези, които са чакали подходящия момент за "пробив", ще имат всички възможности да осъществят плановете си в този ден. Подходящо време за решаване на трудни въпроси.

Овен – Решението на днешните проблеми може да е точно пред вас, просто трябва да спрете и да се огледате. Положителните промени ще се случат неочаквано, ако не им пречите. В любовта е добре да сте спонтанни и да не си поставяте изкуствени граници.

Телец – Време е да свършите онези дребни неща, за които преди не сте имали време. Денят не е подходящ за нещо по-голямо като ремонти, голямо почистване. Ще бъде много полезно да откъснете ума си от тревогите си. След като си починете малко, ще погледнете на много неща по различен начин.

Близнаци – Ще имате страхотни идеи и достатъчно енергия и постоянство, за да ги осъществите. Но не трябва да се занимавате с няколко неща едновременно. Ако действате последователно, вероятно ще успеете във всичко.

Рак – Вероятно не всичко ще се окаже така, както бихте искали. Неочаквани дребни затруднения биха могли да объркат плановете ви. Не бива обаче да се разстройвате, а се постарайте да се нагодите към новите обстоятелства.

Лъв – Не позволявайте на никого да ви разубеди от това, което искате да правите, дори ако изглежда, че има смисъл да правите компромис. Вслушвайте се в мнението на другите, правете изводи, но действайте въз основа на собствените си интереси.

Дева – Избягването на важни въпроси или просто осмиването им не е най-добрата стратегия, когато трябва да бъдете искрени. Погледнете на живота от философска гледна точка - това ви позволява да се отнасяте към настоящето по-просто.

Везни – Много е важно да обмисляте всяка стъпка, за да вземете правилните решения. Ако не загубите положителното си отношение, ще успеете да свършите важни неща и да си починете добре. Вечерта е благоприятна за срещи с приятели и обсъждане на теми, които ви вълнуват.

Скорпион – Ексцесиите сега са нежелателни, мотото на деня е умереността. Що се отнася до връзките, може да ви е трудно да изразите с думи силните емоции, които бушуват във вас, така че половинката ви трябва да положи усилия, за да ви разбере правилно.

Венера в Овен до 29-и април: Любовният живот на тези 4 зодии ще се преобърне
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Кристина Кирова

Венера в Овен до 29-и април: Любовният живот на тези 4 зодии ще се преобърне

Автор Кристина Кирова

Стрелец – Може да се тревожите твърде много за дребни неща, което затруднява да влезете в правилното настроение, за да направите нещата, които сте планирали. Опитайте се да анализирате ситуацията. Най-вероятно ще откриете, че няма обективни причини за огорчение.

Козирог – Не пропускайте възможността да подобрите отношенията, които преди са били трудни. Ако наскоро сте имали разногласия с роднини или приятели, днес е моментът да се свържете с тях. Намирането на общ език няма да е трудно.

Водолей – Грижите вкъщи ще са повече от обикновено, но все пак ще имате време за почивка. Тези, които не са против да се срещат с нови хора, трябва да отидат на някои развлекателни събития: вероятността от интересни срещи е много висока.

Риби – Хората около вас смятат, че днес сте твърде сериозни. Но те не могат да разберат какво е в душата ви. Ако искате да сте сами и да не общувате с никого, помолете другите да уважават правото ви на лично пространство. Не бива обаче да се изолирате напълно от обществото, дори и да искате да избягате от всички.