Автор
Ива Петрова

Мария Силвестър не си поплюва: Призна как реже кандидат-ухажорите

Мария Силвестър призна нещо много любопитно, свързано с личния ѝ живот. Актрисата и водеща на предаването "Бригада нов дом" накара поредния мъж, влюбен в нея, да остане като в небрано лозе.Красавицата разказа за случката в подкаст. Става въпрос за мъж, който ѝ изпратил любовно писмо от казармата. То обаче било пълно с правописни грешки. И какво мислите направила Мария? Нашарила го с червен химикал и го върнала обратно на подателя му.

Сега, връщайки се назад във времето, Мария споделя, че може би е била малко крайна. Но тогава била с доста буен нрав и въобще не се замислила, че може да травмира горкия човек.

View post on Instagram
 

Мария разказа още, че не била красива девойка. Била много слаба, затова ѝ сложили прякора Скелета. Тя толкова се притеснявала от това, че през лятото носела по два чифта панталони един върху друг, за да прикрие клечестите си крака. Но след това станала модел и притесненията ѝ изчезнали.

Водещата смело заявява, че животът след 40 тепърва започва и жените, които се плашат от възрастта, трябва тутакси да променят това си мислене.