Автор
Ева Григорова

Не 1, а цели 5: Жените, с които Дейвид Бекъм е изневерил на Виктория

Дейвид и Виктория Бекъм са пример за подражание на мнозина. Той е известен футболист, а тя е бивша певица, която успява не само да стане добър дизайнер, но и да превърне семейството си в модна марка! Напоследък папараците все по-често пишат за това, че семейната идилия е измислена и всичко е умела игра пред камерата.

Виктория и Дейвид Бекъм
Виктория и Дейвид Бекъм

Така например през 2017 г. избухна скандал, когато фотографи заснеха как, връщайки се от поредната си почивка, Дейвид се прибира не у дома, а към новата си страст. За мистериозната избраница на 41-годишния футболист те успяха да разберат малко. Единствено, че тя е модел. И вероятно Дейвид се е запознал с нея на едно от партитата.

Преди това спортистът също е имал странични забежки. През 2010 г. избухва голям скандал. Тогава Бекъм е заподозрян, че има връзка с 26-годишен модел на име Ирма Ничи. Аферата е доста продължителна. Дори се говори, че той е на път да напусне съпругата и децата си. Но това все пак не се случи. Дори измамената Виктория, за изненада на журналистите, застана на страната на съпруга си.

"Никой не е казал, че бракът ще бъде лесен", - отблъсна тя нападките на пресата, а също така добави, че "неприятностите още повече са ги сплотили", а като доказателство за думите ѝ - скоро след това двойката се сдоби с момиченце на име Харпър.

През 2012 г. обаче отново се заговаря за изневяра на бившия капитан на английския национален отбор. Този път красивият спортист си паднал по певицата Катрин Дженкинс.

Катрин Дженкинс
Катрин Дженкинс

И въпреки че самият Дейвид нарича информацията нагла лъжа, а Виктория отново е готова да отвърне на всеки, който би очернил семейството им, неприятната следа от цялата ситуация остава.

Футболистът е заподозрян и в афера с продавачка на бельо от Лос Анджелис. Може би никой нямаше да научи за тази афера (ако е имало такава, разбира се!), ако не беше съдебният процес на футболната звезда със списание In Touch.

Тогава Дейвид подаде съдебен иск за изфабрикуваните по негов адрес факти. Футболистът многократно е използвал услугите на момиче с леко поведение, което почасово работело в един от бутиците за бельо.

А най-близо до развода на Виктория и Дейвид е преди 20 години, когато всички започнаха да говорят за това, че футболистът е изневерил на съпругата си с асистентката си по красота Ребека Лоос.

Ребека Лоос
Ребека Лоос

Официално Дейвид никога не е признавал за изневерите. Но подобни скандали не се случват от нищото. И сега, за премиерата на документален филм на Netflix, две десетилетия по-късно г-жа Бекъм със сълзи на очи разкри, че твърденията за предполагаемата афера на Дейвид с личната му асистентка са били "най-трудният момент в живота ѝ". Според нея "те вече не се чувствали като двойка" и били на ръба на раздялата.

Дейвид не потвърди за нито една от забежките, а във всички интервюта се кълне, че е верен на Виктория. Така че, може би наистина всичко това е измислица на недоброжелатели?

Супер ъпгрейд: Вижте огромната нова яхта на Дейвид Бекъм
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Супер ъпгрейд: Вижте огромната нова яхта на Дейвид Бекъм

Автор Ева Григорова