Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните да бъдат по-толерантни към околните, Лъвовете ще бъдат претрупани от задачи

Въздържайте се от прекалено активни действия. Важно е да запазите спокойствие във всяка ситуация и да не се поддавате на провокации. Намерете време за почивка. Може да отделите време за близките си.

Овен – Би било добре да сте по-толерантни към околните и да приемете, че не всеки може да следва вашето темпо. Струва ви се, че партньорът ви иска твърде много от вас, но това не ви притеснява. Напротив, харесва ви, когато се чувствате нужни.

Телец – Имате ясна представа как да се справите с трудните предизвикателства на работното място. По-добре обаче не бързайте. Няколко задушевни разговора с партньора ви ще повдигнат настроението ви. Ако сте необвързани, имате нужда от нов подход и нова стратегия.

Близнаци – Обстоятелствата около вас може да не са това, което сте очаквали, но винаги ще намерите нещо, което носи усмивка на лицето ви. Трябва да се освободите от тежестите и отговорностите, които имате твърде много... Отделете време за себе си.

Рак – Хармонията с другите ще благоприятства вашите интереси, така че трябва да се вслушвате в хората около вас и да вземете предвид тяхното мнение. Добре е да потърсите забавни моменти, които ще ви помогнат да се отпуснете.

Лъв – Опитайте се да бъдете рационални. Вашите мисли вероятно са по-негативни от ситуацията в действителност. Ще имате голям брой задачи в работата, но ще е най-добре да си подредите приоритетите и да се концентрирате само върху най-важните неща.

Дева – Опитайте се да бъдете по-разбиращи и по-малко критични. Вие също не сте идеални и различните хора имат различни желания. Примирете се с това. Има вероятност да се сблъскате с нещо непредвидено.

Везни – Мозъкът ви ще бъде като празен лист хартия, особено ако работите интелектуална работа и изобщо няма да можете да се концентрирате. Най-добре е да оставите работата за по-добро време, а днес да се отпуснете или да посветите деня на нещо, което не изисква големи умствени усилия.

Скорпион – На работното място бъдете по-рационални и планирайте нещата добре. Имате много задължения, затова внимавайте да не забравите някоя важна подробност. Разговорите с приятели ще бъдат полезни.

Стрелец – На работното място не приемайте идеите на колеги, които говорят повече, отколкото работят. Намерете смелост и направете това, което смятате за правилно. Придържайте се към собствените си идеали и ще сбъднете мечтите си по отношение на любовта.

Козирог – Имате чувството, че всичко около вас се случва твърде бързо и че не можете да издържите на това темпо. Няма нужда да се конкурирате с другите. Реализирайте собствените си планове, за да бъдете щастливи.

Водолей – Късметът е на ваша страна в професионалната сфера и ще успеете да постигнете напредъка, който отдавна желаете. Грабнете възможността, която ви се предлага. Бъдете по-практични с финансите си и мислете за бъдещето.

Риби – Дразните се от недостатъците на другите хора, но това е знак, че трябва да обърнете повече внимание на себе си и собствените си нужди и да отделите време за почивка. Трудно ви е да вземате разумни решения в любовната сфера.

Как различните зодии съсипват живота си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Как различните зодии съсипват живота си

Автор Антония Михайлова