Автор
Ива Петрова

Коя дама напусна "Ергенът" и имало ли е секс в шоуто

Ето че и поредният 18 епизод на романтичното риалити "Ергенът" не премина без бурни страсти, скандали и емоции. Ябълката на раздора този път се оказа пикантният слух, че е имало сексуални отношения между Алек и една от участничките.

След като чаровната дупничанка Валерия се завърна вечерта в къщата след разтапяща романтична среща с бизнесмена Александър Младенов, всички дами забелязаха, че тя е променена.

View post on Instagram
 

Красивата вечер, прекарана в обятията на ергена може би се оказа една от най-страстните и еротични срещи от началото на третия сезон на предаването до този момент и определено беше повлияла върху настроението на Валерия. От една страна тя беше изключително щастлива от преживяното, но от друга - момичетата забелязаха известна арогантност в отношените ѝ към някои от тях.

След като Валерия отказа да опише в подробности рандевуто ѝ с Алек, но акцентира на това, че то е преминало изключително чувствено, Надя закачливо я попита дали е имало проникване. Положителният отговор, който 20-годишната брюнетка изстреля в този момент, смути всички присъстващи до степен, че някои от тях дори ѝ повярваха.

View post on Instagram
 

На другия ден Валерия все пак призна, че подобен акт не е имало, въпреки голямата близост, която тя и Алек са имали под водата. За да не злепостави ергена, тя се оправда, че е отговорила с ирония.

Възмутена от поведението на къдрокосата красавица, Криси пожела да разговаря с Алек и му разказа ситуацията. Въпреки изненадата и разочарованието от Валерия вследствие на разигралата се сцена между участничките, описана от Криси, Алек прояви снизхождение към дупничанката и реши да ѝ даде последната златна роза.

View post on Instagram
 

Без такава обаче, за свое разочарование, се озова критичната към всички дами Виктория.

„Алек ме разочарова. Чувствам се наранена и недооценена. Не смятам, че съм по-недостойна за него, както ме определяха. Аз може да съм рязка и груба, но поне бях единственият истински човек в тази къща“, сподели 30-годишната софиянка.

Ще я познаете ли - така изглеждала Криси преди "Ергенът" (СНИМКА)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ще я познаете ли - така изглеждала Криси преди "Ергенът" (СНИМКА)

Автор Ева Григорова

„Благодаря ти, че беше тук!“, каза Алек на раздяла. „И аз ти благодаря. Послушай сърцето си и отвори очите си“, посъветва го Виктория.

Напускането ѝ на къщата накара приятелката ѝ Мария да се разплаче.

View post on Instagram