Автор
Ева Григорова

Отстранената Милена от "Ергенът" трогна цяла България с думите си

Милена се оказа една от най-харесваните дами, претендентки за сърцето на ергена Алек. Самият той никак не му се искаше да се раздели с нея и думите му към нея преди да тя да си отиде вкъщи, развълнуваха всички: „Ти си необикновена жена. Това, което ти се случи тук, е голям трамплин. Намери начин да потърсиш себе си.“

"Благодаря ти за достойното поведение, Алек!", отговори тя.

Какво каза Милена за останалите участнички:

"Разбрах, че красотата е в разнообразието. Срещнах различни момичета, с които трудно бих се срещнала във всекидневния си живот. От всяка научих по нещо".

Прави впечатление, че тя не каза нито една лоша дума зя някоя от останалите претендентки за сърцето на Алек.

"И двете със сестра ми знаят, че аз се притеснявам. Но ме подкрепиха, защото разбраха, че ми е истинска мечта да срещна любовта. Чувайки поканата за една приказка, която може да завърши с щастлив край, беше добро предизвикателство за мен".

Преди 2 г. и половина Милена губи баща си. Това е най-трудният момент в живота ѝ. Споделя, че той е бил много толерантен човек и е сигурна, че е щял да я подкрепи и да се радва за нейното представяне.

"С него винаги сме се разбирали. Духовното общуване между нас беше огромно. Той щеше да ми каже – ако така го почувстваш, направи го. Най-големият ми страх винаги е бил да говоря, да се покажа пред камера. Това е абсолютно невъзможно! Не бих казала, че съм свикнала, но беше предизвикателство. Направих го в името на любовта. Видя ми се голям шанс", сподели още тя.

Милена от "Ергенът" се сбогува през сълзи с Алек
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Милена от "Ергенът" се сбогува през сълзи с Алек

Автор Ива Петрова