Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Телци, през май всяка активна дейност ще бъде благоприятна

Скъпи Телци, през май всяка активна дейност ще бъде благоприятна. Опитайте се да използвате повишената си воля, изобретателност и всяка възможност да приложите усилията си за постигане на материалната и стабилна позиция, към която отдавна се стремите. Ако е възможно, изберете честни пътища и избягвайте изкушението да мамите в името на съмнителни печалби. Трябва да внимавате, когато става въпрос за съставяне и подписване на всевъзможни финансови документи, тъй като е възможно да се окажат с твърде тежки условия. Творческата работа е трудна.

Хората от първа декада на Телец, които са родени около 21 април, ще получат нехармоничното влияние на ретрограден Плутон и следователно ще имат предизвикателството да вибрират с висока честота и да се дистанцират от токсични хора или ситуации, защото ще тласне мнозина да действат по екстремистки и драстични начини. Ако чувствате, че сте в по-голямо емоционално напрежение, отколкото в друго време, този транзит е свързан с това вътрешно преживяване и трябва да действате съзнателно, за да не генерирате кризи в живота си. С това влияние трябва да трансформирате нещо в живота си, което ви помага да се свържете с вашата автентична цел.

Хората, родени на 25-27 април, може да имат предишни проблеми по отношение на нестабилността в отношенията и финансовото благополучие. Близките роднини и приятели могат да се държат по непредсказуем начин, а някои от вас може да се наложи да плащат данъци, дългове или глоби.

Нека родените на 1-5 май Телци жънат плодовете на труда си, ако са си определили правилните приоритети и са си поставили дългосрочни цели. Повишената лична отговорност може да показва съзряване и готовност за нови постижения. Натрупаният и асимилиран житейски опит ще позволи на мнозина да вземат важни съдбоносни решения и да направят необходимия избор в посока на продължаване на традициите на предците и неизменните ценности.

Овни, през май е важно да не пренебрегвате здравето си и да отделяте време за почивка и отдих
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през май е важно да не пренебрегвате здравето си и да отделяте време за почивка и отдих

Автор Астролог - Ивелина Пенчева