Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през май е важно да не пренебрегвате здравето си и да отделяте време за почивка и отдих

Скъпи Овни, май е време, изпълнено с енергия и жажда за живот. Много от вас са твърдо решени да постигнат целите си и да преследват мечтите си с решителност и страст. Използвайте енергията и ентусиазма си за намиране на креативни и иновативни решения на възникващи проблеми. Важно е да останете фокусирани и да управлявате ефективно времето и ресурсите си, за да постигнете целите си. Също така е важно да не пренебрегвате здравето си и да отделяте време за почивка и отдих.

Родените на 23-25 март може да срещнат трудности при вземането на решения. Многобройните начини на действие и свързаните с тях съмнения относно "правилността" на собствените действия могат да ви лишат от предишната сигурност и недвусмисленост на преценките. През май животът на родените на 1-6 април едва ли ще бъде спокоен, особено през първата половина на месеца. Трудностите и пречките при постигането на целите и преодоляването на съпротивата от опонентите и консервативните хора могат да доведат до загуба на енергия и физически неразположения.

Някои Овни рискуват да усложнят отношенията си с шефове, служители, партньори и властите, ако не успеят да стигнат до компромис в резултат на преговори, срещи, сделки и големи разходи. Възможни са съдебни спорове.

През втората половина на месеца трябва да сте търпеливи в отношенията си с партньорите. Това, което може да ви изглежда лесно и просто, не винаги може да се окаже такова. Мнозина могат да изпитат трудности в отношенията, тъй като през този период те се занимават предимно със себе си, със собствените си цели и проекти.

Необвързаните може да попаднат на нова любовна история, която да се роди по неочакван начин. В романтичните връзки, които са започнали сравнително наскоро, ще има събития или ситуации, които се случват в бърза последователност.

Защо родените на границата между две зодии са уникални личности
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Защо родените на границата между две зодии са уникални личности

Автор Антония Михайлова