Автор
Антония Михайлова

Виктория Бекъм вдигна лудо парти и пръсна над половин милион за 50-та си годишнина

Преди броени дни Виктория отпразнува 50-ия си рожден ден в престижен лондонски клуб. Тя се появи на партито с елегантна рокля, въпреки факта, че кракът я притесняваше - дизайнерката все още ходи с патерици.

Многодетната майка изненада гостите си, като излезе на сцената, където пя и танцува в компанията на партньорките си от групата Spice Girls.

View post on Instagram
 

Всичките дами от емблематичната момичешка банда - Виктория, Мел Би, Мелани Си, Ема Бънтън и Гери Халиуел сияеха в целия си блясък, отбелязаха британските медии. Този паметен момент бе заснет от Дейвид Бекъм - съпругът на героинята на събитието. "Най-страхотна нощ в живота ми! Честит рожден ден на мен“, лаконично коментира Виктория, чиято усмивка не слезе от лицето ѝ през цялата нощ.

На тържеството срисъстваха всички деца на рожденичката. 12-годишната Харпър се появи в елегантна сатенена рокля в благороден сребрист нюанс. Момичето позира до родителите и братята си - Бруклин, 25 г., Ромео, 21 г., и Круз, 19 г.

View post on Instagram
 

На партито дойде и моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли заедно със съпруга си - актьора Джейсън Стейтъм. Красавицата бе заложила на стилна копринена рокля в приглушен нюанс роза от пепел.

Сред гостите на вечерта беше и Том Круз. Актьорът предизвика фурор сред фотографите още на входа на заведението. Един от тях дори падна, а Том му помогна да се изправи.

Друг гост от света на шоубизнеса беше Марк Антъни, който пристигна на рождения ден под ръка със съпругата си Надя Ферейра. Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе "Пепе" Бастон също бяха забелязани, както и Гордън Рамзи - дългогодишен приятел на Виктория и Дейвид. Знаменитият готвач пристигна в клуба, придружен от съпругата си Тана Рамзи.

Виктория Бекъм на 50 г.: От момиче с наднормено тегло до изящна дизайнерка
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Виктория Бекъм на 50 г.: От момиче с наднормено тегло до изящна дизайнерка

Автор Ева Григорова

Ден преди рождения си ден Виктория направи равносметка на постигнатото и сподели искрено послание в Инстаграм: "Докато се подготвям да навляза в 50-те (на токчета, разбира се!), се чувствам толкова невероятно благословена, че съм достигнала този важен етап. Благословена, но също така осъществена и дълбоко удовлетворена. Не само от това къде съм като жена, но и от това колко далеч са стигнали моите марки за мода и красота.

Амбицията ми винаги е била да давам възможност на жените да се чувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромиси с творческата си визия."

View post on Instagram
 

Смята се, че партито е струвало зашеметяващите 250 000 паунда (566 738 лв.). Според The Sun гостите са изпили бутилки от любимото на Виктория Chateau Mouton Rothschild на стойност 3000 паунда, както и бутилки шампанско на стойност 500 паунда, а храната е била приготвена от частен готвач.

View post on Instagram