Автор
Веселина Петрова

Няма да повярвате: Приятелят на Мария Бакалова - Валери, спасил живота на две деца

Гаджето на холивудската звезда Мария Бакалова сподели много вълнуваща история. Валери Григоров, който е сред любимците на публиката в Dancing Stars, спасил два човешки живота.Оказва се, че Валери изпаднал в трудна ситуация, когато работел като спасител на морето. Но успял да направи истинско чудо, измъквайки от водата две деца, които явно били подхванати от течението.

„Силно течение ги беше завлякло много навътре. За щастие влязох навреме и ги спасих. Никога няма да забравя този момент“, категоричен е Валери.

View post on Instagram
 

През последните няколко години Валери работи като каскадьор в киното, а от два месеца се вихри в студиото и на сцената на Dancing Stars. Неговите родители често го аплодират в студиото на предаването.

"Двамата се вълнуват, следят всеки епизод. Майка ми се радва много, баща ми отправя критики, ако види, че не съм направил нещо както трябва и ми дава съвети", призна Валери.

Любимата му Мария Бакалова също не пропуска епизод от танцовото шоу, но не го ревнува от партньорката му на дансинга, красивата Дорина.

"Имаме си голямо доверие", твърди каскадьорът, пише Блиц.