Автор
Ива Петрова

Първите думи на Виктория след напсукането ѝ на "Ергенът": Още съм влюбена в Алек

Днес в студиото на "Преди обед" по bTV гост бе напусналата последната церемония на розата в шоуто "Ергенът" Виктория.

Компания на дивана пред водещата ѝ правеше най-добрият ѝ приятел - домашният любимец на Вики - кученце на име Уиски.

Устатата брюнетка описа себе си като честен и искрен човек, който не съжалява за нито една от постъпките си в риалитито, включително и за думите си, които станаха причина за излизането от шоуто на Габриела и сестра ѝ Пам.

Случилото се вътре в предаването обаче се оказа, че е променил живота на Виктория. На 22 април влиза в сила договоръ, според който тя вече няма да бъде част от екипа на Българския футболен съюз.

View post on Instagram
 

"Инициативата за прекратяване на договора е изцяло на БФС“, призна Виктория в ефира на bTV. "Разтрогнахме се, както се казва на футболен мач", допълни тя.

"От днес има и подадена молба в Районния съд на София за прекратяването на договора", поясни още участничката в романтичното риалити.

View post on Instagram
 

Вики не скри, че причината за отстраняването ѝ от работното място е участието ѝ в "Ергенът". Припомняме, че именно тя разкри пред камерите на риалитито, че Габи има вразка с футболист и че няма място в шоу като "Ергенът".

Виктория обаче разкри, че няма да се остави без битка. "Уронвам авторитета на Федерацията, което аз не смятам, че е така, защото почти две години съм си вършила работата на ниво... Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподпише договорът“, добави тя. "Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС“, призна тя.

Коя дама напусна "Ергенът" и имало ли е секс в шоуто
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Коя дама напусна "Ергенът" и имало ли е секс в шоуто

Автор Ива Петрова

"Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстраняване. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо", отбеляза Виктория.

"В БФС е като като през 90-те, някой се обажда на някого и казва "махни я тази", коментира ситуацията тя. Вики отново подчерта, че не излъгала и че има доказателства. Тя разкри дори, че въпросният футболист ѝ е писал, за да ѝ се оправдава за отношенията си с Габриела.

View post on Instagram
 

Вече бившата футболна мениджърка внесе още няколко уточнения за това, което се разбра от "Ергенът". "В национален ефир заявявам, че аз не съм от ромски произход. Не съм циганка, както беше казано от Теа", подчерта Виктория по повод нападките, които диджейката отправи директно към нея по време на участието си в шоуто.

Тя също така призна че все още е влюбена в Алек Младенов, който я остави без роза. "Все още съм влюбена. Не казвам, че няма мъже след "Ергенът", но не им давам шанс. Ако е писано, животът ще ни срещне."

Новото ѝ занимание след риалитито е сътворяването на ръчни свещи.

View post on Instagram