Автор
Ива Петрова

Барбара от "Ергенът": Аз съм повече мъж от всички в шоуто

Освен Виктория другата дама, която напусна тази седмица риалити шоуто „Ергенът“ се оказа Барбара. За своите мисли, чувства и преживявания тя разказа в подкаст. В него тя разкри още защо е почувствала, че Алек не е мъжът за нея, както и по какъв тип господа си пада.

Още в началото състезателката по борба побърза да отбележи, че е почувствала облекчение да напусне „Ергенът“. Приятелките ѝ също споделили, че в последния епизод тя изглеждала най-щастлива от цялия си престой в предаването. Барбара не скри, че вярва, че заслужава по-добър мъж от Алек.

View post on Instagram
 

Спортестката прицна също, че, докато се е гледала по телевизията, се е разпознала в моментите, когато лъже пред камерата. „Личеше си, когато лъжех“, каза тя, обяснявайки, че винаги е виждала как устата ѝ се извива, докато изрича лъжи.

На въпроса по какъв тип мъже се пада, Барбара бе повече от ясна. Харесва мъже със спортен дух, които се занимават с борба или бокс, по-високи са от нея и имат брада. За разлика от тях, тя смята, че Алек просто не отговаря на нейния тип. Въпреки че го уважава и го намира за приятен човек, тя вярва, че заслужава някой, който наистина я вдъхновява и предизвиква.

Първите думи на Виктория след напсукането ѝ на "Ергенът": Още съм влюбена в Алек
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Първите думи на Виктория след напсукането ѝ на "Ергенът": Още съм влюбена в Алек

Автор Ива Петрова

Барбара изрази и мнение относно другите участнички в третия сезон на романтичното риалити. Описа Теа нахална и егоцентрична, определяйки я като жена, която често води монолози, без да обръща внимание на чувствата на събеседниците си.

Що се отнася до Силви, Барбара обясни, че се е шегувала с нея, за да поддържа нещата забавни, но призна, че Силви може да е приела шегите ѝ твърде сериозно.

View post on Instagram
 

„Аз съм по-мъж от всички тези момичета взети заедно“, каза тя с усмивка. „Ако говорим за Алек, Евгени и Виктор, определено бих ги победила всичките.“

Тя допълни още, че не иска да види приятелката си Киара с Алек, тъй като по думите ѝ "Тя може повече!"

View post on Instagram