Автор
Антония Михайлова

Тайното послание на числата: Какво да направите, ако забележите 11:11 или 22:22 на часовника

Колко често виждате необичайни комбинации на часовника, например 11:11, 12:21, 14:41, 22:22? Много експерти настояват, че това изобщо не е съвпадение, а реален знак, на който си струва да се обърне внимание. Сертифицираният квантов психолог, основател и ректор на Международната академия по квантова психология, автор на книги и учебни помагала Лерона Наринская обяснява как правилно да дешифрирате такива послания на съдбата.

"Важно умение, което не всеки от нас притежава, но което би си струвало да научим, е способността да "забелязваме" нещо, на което не винаги обръщаме внимание с невъоръжено око. Става дума за кондиция, настроение, психическо равновесие и хармония в тялото", обяснява експертът.

Човек е организъм, чиито механизми, в даден момент и при определени условия, могат да се повредят. По правило това се случва под въздействието на външни фактори, вследствие на които той може да се разболее, да се отрови или да хване вирус. Но има и такива аспекти, които само косвено се отнасят до нашето здраве и благополучие. Например работа, която не харесвате, нездравословна връзка, дисбаланс в кариерата ви или липса на лично време.

Последиците от такова влияние не се отразяват веднага на общото състояние, но в определен момент те се усещат под формата на нервни сривове, депресия и апатия. И така, за какво говорим? Способността да се фокусирате и да виждате знаци е умение, което е важно да култивирате, не само за да улесните живота си, но и да го направите по-спокоен.

Без съмнение, едни и същи числа на часовника не са обикновено съвпадение, което внезапно е привлякло вниманието ви. Това е реален феномен, който може да се тълкува от различни гледни точки както психологически, така и нумерологични.

Лерона Наринская казва: "Психологията и нумерологията са насочени към решаване на обща задача - реализиране на истинския потенциал на човек. Често живеем в "рамки" и "модели", които сами сме създали и в резултат на това сме развили страх и липса на увереност в собствените си способности. Въпреки това, като се обърнете към науката за числата и психологията, можете да си помогнете да се освободите, да намерите подкрепа и да успеете в себереализацията".

И така, какво ни казва Вселената, ако видим едни и същи числа?

Това явление се нарича "ангелска нумерология", тъй като носи скрития смисъл на важни послания. Ако се обърнем към физиката и другите точни науки, можем да заключим, че живеем в известен смисъл в "система" от знаци, кодове, съобщения и числа. Всички тези аспекти са взаимосвързани. Ето защо можем да сме сигурни, че определени комбинации от числа носят уникални значения. Когато Вселената иска да се свърже с нас, тя със сигурност изпраща сигнали. Всеки ред от еднакви числа носи някакво значение, което трябва да можете да интерпретирате правилно.

"Ангелските числа обикновено са поредици от числа, които често забелязвате в ежедневието. Започват да се появяват навсякъде – върху табели на автомобили, касови бележки в магазини, билбордове, работни документи и, разбира се, часовници. Всяко число носи определена вибрационна енергия, която всъщност съдържа определено послание", обяснява специалистът.

11:11 - мощна комбинация, намекваща за одобрението на Вселената

11:11 е знак, че сте на прав път, взимате правилни решения и вървите в правилната посока. Огледайте се около себе си и обърнете внимание къде се намирате сега и какво правите. Най-вероятно това е работата на целия ви живот и ще ви помогне да намерите заветната хармония в живота.

Ако сте видели комбинацията 11:11, докато сте на работа или сте вземали решения за сделка, тогава бъдете сигурни, че всичко ще бъде успешно. Не забравяйте да слушате интуицията си и да продължите напред, защото мощната енергия е изцяло на ваша страна.

Що се отнася до любовните отношения, ако отдавна сте измъчвани от въпросите "С правилния човек ли съм?" и "Имаме ли бъдеще?", тогава погледнете часовника си. Ако видите комбинацията 11:11 там, бъдете сигурни, че ви очаква щастливо бъдеще с настоящия ви партньор.

22:22 - голям късмет или пълна грешка?

Ако се намирате в труден момент от живота си и забележите комбинацията 22:22 на часовника, това означава, че сега преминавате през мощен период на трансформация, така че съберете сили и не се отказвайте. Вашата задача е да не се концентрирате върху негативното, в противен случай всички събития ще играят срещу вас. Неслучайно се казва, че мислите се материализират.

В допълнение, тази комбинация показва, че сега е отлична възможност за вас да забавите темпото и да анализирате това, което отдавна ви пречи да постигнете успех. Не забравяйте, че числото две, на първо място, означава баланс във всички области на живота (личен живот, работа и финанси), така че е много важно да се научите как да го поддържате.

Кои зодии са Ангелски и кои Демонични?
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Кои зодии са Ангелски и кои Демонични?

Автор Евелин Попадийна

Въпреки това, когато често забелязвате комбинация от "двойки" на часовника си, помислете какви са отношенията с колегите ви? Има ли сред тях хора, които пречат на професионалното ви израстване? Работете върху мисленето си и задайте важния въпрос: Къде отивате сега и какво правите, за да стигнете до там? Опитайте се да определите приоритетите си и не забравяйте, че само хармонията и пълната отдаденост ще ви доведат до нещо мащабно и ново.

"Психологията и нумерологията казват, че всяка еднаква комбинация от числа носи общо послание: спрете, обърнете се и помислете колко ви е удобно да сте там, където сте сега? Такива знаци привличат вниманието ни към състоянието и ни принуждават да забавим темпото, за да анализираме всяка стъпка. Научете се да чувствате с тялото си и да мислите едновременно и помнете, че само съзнателни и обмислени действия могат да ви доведат до резултати", завършва експертът.