Автор
Ива Петрова

След като свали 45 кг: Тази секси дама поиска по-широка седалка в самолета

Грейси Бон е инфлуенсър от Панама, който стана изключително популярен през последните месеци, след като сподели видео на себе си в самолет. На него се вижда как тя се мъчи да се закопчае на седалката.

Неудобството ѝ е очевидно, докато се опитва да се намести в тясното пространство. Клипът стана вайъръл. И въпреки че резервира билети за първа класа, Грейси пак се сблъсква с този проблем. Седалките са твърде малки за нейната закръглена фигура. Затова призовава авиокомпаниите да осигуряват самолети с по-големи седалки.

Грейси твърди, че не е нейна отговорност да променя тялото си, за да се побере в седалките.

View post on Instagram
 

Откровеността ѝ предизвика смесени реакции. Докато някои я аплодираха, че се застъпва за по-едрите хора, други я критикуваха. Те предположиха, че пропорциите на тялото ѝ са резултат от пластична хирургия. Грейси обаче заема твърда позиция, твърдейки, че физиката ѝ е естествена. И настоява, че авиоиндустрията трябва да се адаптира, за да приеме всички, независимо от техния размер.

Отговаряйки на негативните коментари за това, че се е подлагала на операция, за да направи дупето си по-голямо, Грейси споделя свои снимки преди и след. Тя уточнява, че преди е тежала 136 кг.

View post on Instagram
 

Когато е на 21 години, тя решава да възприеме по-здравословен начин на живот. Започва да тренира и да се грижи за себе си, пише lifestyle. Успява да свали 45 кг. Признава, че за да се справи с излишната кожа, е направила операция. Всъщност тя казва, че е имала "много" малки операции за премахване на отпуснатата кожа, но не е посягала по никакъв начин на задните си части.

Много хора обаче продължават да имат различни въпроси. Някои недоумяват как е успяла да отслабне само в горната част на тялото си. Други пък се интересуват как лицето ѝ се е променило напълно. Трансформацията ѝ е забележителна, отбелязва Insider.