Автор
Ива Петрова

Виктория от "Ергенът": Мъже, на които ще съм им майка, по-надалеч

Тя не се затрудняваше да казва на всяка една от участничките в романтичното шоу "Ергенът" какво мисли за нея, както и свободно да изразява позицията си по всяка една тема. Тя е Виктория Асенова - жената, която се превърна в една от най-темпераментните и запомнящи се участнички в предаването.

В подкаста на Ladyzone "Малки разговори" Вики разказа всичко за отношенията между нея и Алек, какво се случва с живота ѝ извън риалити формата и какъв трябва да е истинският мъж за нея.

Най-добрият приятел на Вики е домашният ѝ любимец Уиски от породата чихуахуа, без когото тя не излиза никъде. За кастинг се записва, когато вижда Алек на снимка. Разбира се, взима решението си не и без съветите на най-близките си хора - майка ѝ и нейната приятелка. Самата тя не е очаквала, че ще бъде избрана.До днес е убедена, че няма друга участничка, която да е изпитала по-силни чувства към Алек от нейните. По време на предаването три пъти се замислила да откаже розата. Въпреки това тя преглъщала егото си и я приемала.

View post on Instagram
 

Виктория е жена, която е решителна и преследва целите си до край. Признава, че е ревнива и в живота извън риалитито. Иска червилото по любимия ѝ да бъде само нейно. В момента няма мъж до себе си. Партньорът, когото търси, трябва да е амбициозен, отговорен, да държи на думата си. Не крие, че предпочита мъж, който все пак да печели пари, а не да лежи на гърба на жена си. "Такива мъже, на които ще съм им майка, по-надалеч", категорична е Вики.

Участничката успя да разпали страстите и с един голям скандал. В предаването, след като разкри, че Габриела всъщност е обвързана и не е в предаването за любовта на Алек, а за да си направи реклама. Зрителите помнят как този факт се отрази на кариерата на Вики. След като тя разкри истината на Алек, а Габи и Пам бяха изгонени от шоуто, малко по-късно дойде и новината, че Виктория е загубила работата си в структурата на БФС. Дали за това е виновна Габриела, не става ясно. Ясно е обаче, че в момента Вики се бори за правата си и съди БФС за решението на организацията да я уволни.

Виктория от „Ергенът“ съди БФС
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Виктория от „Ергенът“ съди БФС

Автор Ева Григорова

След формата Виктория направи свой мърч с различни артикули. Тя реши да използва популярното си име и някои снимки, които вризвиха мрежата, за да направи свои продукти.

В колекцията ѝ предстои да излезе и нещо съвсем ново. Единственото, което Вики издава за него, е, че ще бъде предназначено за дами.

View post on Instagram