Автор
Ева Григорова

Джей Ло се тресе от ревност по Бен Афлек, заплаши жена в ефир

Ексцентричната неостаряваща актриса и певица Дженифър Лопес разкри, че ревнува, когато други жени флиртуват със съпруга ѝ Бен Афлек. 

Докато участваше в шоуто Today With Hoda & Jenna, певицата отговаряше на въпроси, които трябваше да я опишат каква е била преди 20 години и сега. Когато водещият Хода Котб попита дали тя "ревнува, ако някоя жена флиртува с половинката ви", Лопес вдигна табела с надпис "СЕГА". 

После тя предупреди жените да стоят далеч от 51-годишния Афлек, като каза: "Не си играйте с мен!". И когато я попитаха какво би направила, ако някой започне да флиртува с актьора, тя каза: "Първо, аз съм любовница, а не боец, но ще им кажа по много елегантен и дамски начин да стоят далеч". 

Двойката, чийто романс започна още в началото на 2000-те години, намери пътя си отново един към друг почти две десетилетия по-късно, което доведе до сватба в Лас Вегас през юли 2022 г. Размишлявайки върху първоначалната им раздяла през 2004 г., Дженифър сподели, че тя и Бен са изживели сериозно личностното израстване през годините, в които не са били заедно. "Влюбих се в любовта на живота си и поради различни причини трябваше да растем и да правим други неща", сподели тя. 

В този период на растеж двамата имаха различни връзки, сключиха бракове и станаха родители с други партньори. Дженифър споделя близнаците Макс и Еме, на 16 г., с бившия си Марк Антъни, а Бен е баща на Вайълет, на 18 г., и Серафина, на 15 г., от брака му с Дженифър Гарнър. 

Именно на това съзряване и себеоткриване Дженифър смята, че се дължи възможността отново да се събере с Бен, след толкова много години. "Това не е нещо, което някога сме планирали. Наистина бяхме продължили с живота си, но когато се свързахме отново, беше почти мигновено и ние просто знаехме", разказа Дженифър, подчертавайки случайния характер на техния възобновен романс. Усещането за сигурност и вяра в тяхната връзка било взаимно и мигновено чувство, което не било очаквано от никоя от двете звезди. 

В рамките на интервюто Джей Ло разказа повече и за нейните години на трансформация като майка и по време на брака ѝ с Марк Антъни. Тя описва този период като „истинско пътешествие“, което изиграло важна роля в стремежа ѝ да стане най-добрата версия на себе си – за децата си и като модел за подражание. "Бях на истинско пътешествие, откакто се родиха децата ми", каза тя, подчертавайки дълбокото въздействие, което майчинството е оказало върху нея.

В откровена изповед Дженифър Лопес разкри, че бракът ѝ с Бен Афлек е последният ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

В откровена изповед Дженифър Лопес разкри, че бракът ѝ с Бен Афлек е последният ѝ

Автор Ева Григорова