Автор
Кристина Кирова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

И отново е време да си говорим за любов и какво да очаква всяка зодия през следващата седмица. Ето на кого му предстои вълнуващо събитие и кой ще има най-страстни преживявания:

Овен

Скъпи Овни, тази седмица някой ще спечели интереса ви, а звездите ви съветват единствено да бъдете търпеливи, защото ви очакват незабравими мигове заедно.

Телец

Скъпи Телци, очаква ви ново начало, ще срещнете много специален човек. Ще усетите израстването си в любовта, ще плувате в море от страст.

Близнаци

Скъпи Близнаци, ще се чувствате влюбени и щастливи тази седмица, ще срещнете сродна душа, с която ще изградите пламенна връзка. Предстои ви вълшебно изживяване.

Рак

Скъпи Раци, истинската любов, за която мечтаете, е много по-близо до вас, отколкото предполагате. Възможно е да се влюбите изненадващо в човек, когото познавате или да ви застигне страстно запознанство, когато най-малко очаквате.

Лъв

Скъпи Лъвове, звездите предупреждават, че ви очаква вълнуващ романс на работното място. През следващите дни ще имате много горещи мигове, но как ще се развият нещата, зависи от вас.

Дева

Скъпи Деви, имате нужда от промяна и вълнуваща свежест в любовния живот. Ще ви се случат непредвидени събития, които ще ви донесат онези емоции, за които жадувате.

Везни

Скъпи Везни, следващите дни ще ви донесат нови прозрения за любовта и ще усетите дълбока и красива връзка с много специален човек. А най-хубавото тепърва предстои.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, твърде вероятно е тази седмица да се сбъдне една от големите ви мечти в любовта. Съветът на звездите е да прегърнете новите възможности без страх, защото ви предстоят приказни моменти.

Стрелец

Скъпи Стрелци, въпреки авантюристичната си натура, вие търсите щастлива и здравословна връзка и работите върху себе си. Звездите знаят това и още през следващите дни ще ви дадат шанс с вълнуващо запознанство.

Козирог

Скъпи Козирози, някои от вас ще предприемат следващата крачка във връзката си, докато други ще трябва да се вгледат в себе си и да изяснят чувствата си към някого, в които изпитват съмнения.

Водолей

Скъпи Водолеи, предстоят ви големи събития в любовта, време е да дадете шанс на човек, който отдавна се опитва да спечели вниманието ви.

Риби

Скъпи Риби, очаква ви изненадваща среща с човек, който ще ви преобърне света и представите ви за любовта.