Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, не отлагайте нищо днес, Лъвове, ще имате нови запознаства

Денят е благоприятен за всякакви начинания. Опитайте да развиете активност. Всички добри дела, извършени днес, се връщат десетократно.

Овен – Вие сте толкова страстни и динамични, че ще дадете най-доброто от себе си във всичко, което правите и ще се борите неуморно за това, което искате, постигайки целите си. Насладете се на този период и почувствайте вълшебната романтика, която може да донесе.

Телец – Отменете някои от плановете си за днес или направете разместване, ако ви е натоварена програмата. Добре е да се фокусирайте върху себе си. Изпробването на нещо ново е добро, както и излизането от зоната ви на комфорт.

Близнаци – Луната ви насърчава да бъдете практични, да имате смелостта да се занимавате с определени дейности и да не отлагате за утре това, което можете да свършите днес. Грижата за себе си трябва също да бъде приоритет за вас.

Рак – Днес ще имате силна енергия през целия ден. Добър момент да излезете от инерцията, в която сте били потопени и да се захванете за работа, оставяйки се да бъдете водени от интуицията си, за да осъществите всички планове, които имате.

Лъв – Денят ще е благоприятен за общуване, нови запознанства и възстановяване на прекъснати отношения. Дори ако емоционалното състояние сутринта се окаже не толкова добро, ще можете бързо да се настроите по-късно към положителното.

Дева – Денят ви носи балансираща енергия, хармония и любов. Сега е моментът да се опитате да въведете ред в областите от живота си, където се е натрупал хаос, независимо дали става дума за просрочени или недовършени задължения, или дори за безпорядъка в дома ви.

Везни – Вече не е време за отлагане, действието се превръща в необходимост. Запазете спокойствие и търпение, тъй като някои хора около вас може да се опитат да ви провокират. Проблемите, свързани със здравето, може да се превърнат в проблем за вас днес.

Скорпион – Днес ще бъдете много откровени, затова внимавайте как жонглирате с думите, да не засегнете и нараните някого. Научете се да оценявате онези аспекти от живота, които сте пренебрегвали преди.

Стрелец – Този ден ще изисква от вас търпение и предпазливост. Искате да свършите толкова много неща: да приключите с всички задължения, да минете по магазините, да се проведете разговор с някого, да излезете с приятели. Ще успеете, ако можете да се организирате.

Козирог – Вашата креативност и находчивост се повишават и се появяват нови и нови идеи. Ще успеете да приключите с всичките си задачи днес и ще се почувствате напълно удовлетворени. Плановете ви се развиват възможно най-добре.

Водолей – Опитайте да балансирате личните неща с работата, което ще се окаже много трудно, понеже имате много задължения за изпълнение от двете страни. С малко по-добра организация ще можете да разпределите правилно времето си и да успеете.

Риби – Днес може би искате да завършите нещо започнато и ще бъдете фокусирани върху това през деня. Опитайте да забелязвате малките радости на живота, да се закотвите в настоящия момент. Дистанцирайте се от хора, които не ви носят нищо добро.