Автор
Кристина Кирова

На 71, но с фигура на момиче: Брижит Макрон отново ни остави без думи с френски шик (снимки)

Тя е на 71. Съпругът ѝ е почти 30 години по-млад от нея, заради което мнозина я коментират. Тя обаче е Брижит Макрон и макар да е подминала младостта на години, изглежда просто зашеметяващо. И винаги е готова да го докаже пред света. И също така разбираме защо Еманюел се влюбва в нея още като ученик, когато тя му преподава литература.

Тя е първата му любов и засега единствена. Дори когато родителите му го преместват в друго учебно заведение, защото бил безумно очарован от Брижит, той не я забравя и двамата са заедно и до ден днешен. Женят се точно 15 години след първата си среща.

Брижит напуска мъжа си, за да бъде с Еманюел и въпреки че от тогава са минали толкова години, той все още я гледа с безкрайна любов и обожание. А в същото време 71-годишната г-жа Макрон се справя достойно с ролята си на първа дама на Франция и спира дъха ни с модните си решения. Тайната на перфектната ѝ визия се крие във фигурата ѝ. В годините Брижит успя да запази момичешкия си силует, като акцентът във всичките ѝ визии са краката ѝ.

Тя демонстрира френски шик за пореден път наскоро по време на делегация от Китай в Париж. Макрон просто блестеше на събитието в уникален червен тоалет от сако и пола до коляното.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Известно е, че като типична французойка, Брижит е почитател на изчистената откъм кройка визия и отделя специално внимание на детайлите. И ако предпочита да бъде цветна, то тя ще избере просто наситен цвят в комбинация с изчистен дизайн. Както е и в този случай, в който не можем да откъснем поглед от краката ѝ, които по нищо не издават, че Макрон е на 71 години.