Автор
Евелин Попадийна

Този модел риза ще е хит през пролетта на 2024 година

Оувърсайз ризите бяха на почит през последните няколко сезона. През пролетта на 2024 година обаче има промяна, щом стане дума за ризи. Подчертаването на женския силует определено се връща на мода – поли тип молив, панталони тип цигара, вталени сака, рокли по тялото. Те подчертават фигурата и женствеността.

Благодарение на този тренд се завръщат и вталените ризи. Бела Хадид бе една от първите знаменитости, които се появи с вталена риза, а и като цяло в стил 90-те. Положителната страна на тази дреха е, че се вписва перфектно както в офис стила, така и в ежедневни визии.

Заложете на модел с дълбоко деколте в допълнение с класически панталон и боти на висок ток. Ако не сте фен на панталоните, можете да го замените с пола тип молив – по този начин ще си осигурите силует тип пясъчен часовник. Ако искате да сте още по-модерна, сложете две ризи. Да, звучи странно, но комбинацията е убийствена – облечете вталения модел отдолу, а отгоре сложете оувърсайз ризата. За по-секси визия съчетайте вталена риза с кожена пола.

Тази пролет женствеността е на почит! Подчертавайте я максимално и няма да сбъркате.

Пролет 2024: Забравете за тези обувки
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Пролет 2024: Забравете за тези обувки

Автор Евелин Попадийна